hurtownie

(35 wyników)
  • Witamy Zapraszamy do nowo otwartej hurtowni odziezy Uzywanej Speddar w Srodzie Slaskiej mieszczacej sie przy ulicy Kolejowej 28 Jestesmy bezposrednim importerem odziezy uzywanej ze Szkocji W naszej ofercie znajda panstwo Niesort 8zl kg odpad w granicach 15% tylko sama odziez Sort 15zl kg duzo creamu,metka,I gatunek,II drui gatunek bez poplamionych porwanych niemodnych rzeczy Nowe rzeczy z metka 35 zl kg Buty I klasa 18zl kg buty sa jak nowe bez uszkodzen Zabawki 18 zl kg w bar...
  • Witam Szukam hurtowni z możliwością wyboru towaru na sztuki. Oferty proszę przesyłać na maila strazak85-85@tlen.pl Pozdrawiam
  • Zapraszamy bardzo serdecznie do HURTOWNI ODZIEŻY UŻYWANEJ Z WIESZAKA W RADOMIU. Polecamy szeroki wybór asortymentu i zapewniamy miłą i fachową obsługę. U nas znajdą państwo odzież, buty i dodatki bardzo dobrej jakości znanych firm w przystępnych cenach. Sortujemy odzież pochodzącą z ANGLII, IRLANDII, SZWECJI, HOLANDII. W naszej hurtowni nie kupią państwo „kota w worku”. Aby sprostać państwa oczekiwaniom odzież jest codziennie dowieszana na wieszaki z których sami wybieracie co chc...
  • Witam, mam zamiar otworzyc wlasny lumpeks i szukam hurtowni gdzies blisko. Pomozecie? Chodzi mi o Podkarpacie lub Malopolske wschodnia.
  • Szukam klientów hurtowni Piest którzy po dokonaniu wpłaty bezskutecznie czekaja lub czekali na towar.Właśnie w taki sposób zostałam potraktowana i zamierzam złożyć pozew do sądu cywilnego o zwrot pieniędzy,odszkodowanie i zwrot kosztów sądowych i adwokackich.Jeśli ktoś z panstwa ma ten sam problem proszę o kontakt możemy złożyć pozew ZBIOROWY.NIE DAJMY SIE WYKORZYSTYWAĆ!!!Nawet mała kwota może zostać odzyskana.nie pozwólny dorabiać się naszym kosztem.!!!!
  • Witajcie Szukam dobrej i sprawdzonej hurtowni w woj.kuj-pom Interesuje mnie głownie sort cream i odzież dziecieca ;) mój meil kroliczek@op.pl
  • ZAPRASZAM!!! Nowo otwarta hurtownia w Marynin 167a k/Lublina w ofercie mamy : -sort angielski pakowany w 10kg worki -bardzo duża różnorodność asortymentów -niesort angielski i irlandzki -Crm lato,zima,mix w wersji dla dorosłych i dzieci SERDECZNIE ZAPRASZAMY !!! TEL.0-81 742-64-03 KOM.0 601-467-073
  • Otwieram Hurtownię odzieży używanej, poszukuję uczciwych importerów i dostawców. kontakt agaszkok@o2.pl
  • Witam poszukuje odzieży zimowej dziecięcej w przedziale 0-12 lat oraz towaru dla dorosłych na zime.Prosze o poważne oferty
  • Witam! Szukam dobrego dostawcy odzieży używanej w okolicach Warszawy.... Proszę o pomoc :(((
  • Anglia i Irlandia. Tylko sort ! W dobrej cenie ! Nie posiadamy własnych sklepów ! Towar z pierwszej ręki ! Tel. 607 808 303 , 601 940 034 Wysyłamy ofertę na mailla ! Jest dosyć atrakcyjna !!! Zapraszamy !!!
  • ...,oczywiśćie jak wszystkim zależy mi na uczciwych sprzedawcach i ofetach-pomorskie
  • Podejmę współpracę z hurtownią na terenie Warszawy (+ okolice). Chciałabym się zaopatrzyć w sorty - bluzki, t-shirt, spodnie letnie, koszule, torebki, buty na lato. Czekam na oferty.
  • Witam chciałbym was się poradzić.Zakupiłem towar z hurtowni.Ponoć miał to być niesort jak się póżniej okazało zwykły odpad.W towarze miała być biżuteria,kosmetyki,piękne torebki.Poprostu towar praktycznie bez odrzutu.A w rzeczywistości ten towar który kupiłem to jest taki szmelc że w życiu nic z niego nie wybiore.Poprostu wtopiłem kupe kasy :/ Dzwoniłem do sprzedającego,on powiedział że go nie przyjmie bo nie ma zwrotów ani wymiany towaru jeśli chodzi o odzież używaną.Powiedział...
  • Często korzystam z forum z Odzież Używana oraz z tego. Postanowiłem wszcząć dyskusję o tym - kim jest cnet? Celowo nie zacząłem tego wątku na forum ODZIEŻ UŻYWANA, bo pewnie od razu by usunięto mojego posta, a tutaj może przetrwa trochę dłużej. Od razu jakieś dziwne wydało mi się przejęcie forum przez nowego moderatora... i usuwanie postów, ciągła kontrola nad forum. Pomyślałem- kto ma tyle czasu? Kto za to płaci? Uważam, że moderatorem forum powinna być osoba obiektywna. Tymczase...
  • Poszukuję jak w temacie najlepiej angielskich, modnych, na czasie :) czekam na Wasze oferty lub namiary hurtowni w których kupujecie towar
  • Witam! Biorę towar z jednej hurtowni w Trójmieście, ale u nich ostatnio jest odzież na zapisy i już drugi raz tak się zdarzyło, że zabrakło dla mnie towaru - a muszę czymś wypełnić sklep. Handel to handel. Proszę o jakieś oferty - mogę po towar podjechać nawet do mazowieckiego.
  • Witam jestem z woj.pomorskiego szukam dobrej,sprawdzonej hurtowni odzieży używanej .Potrzebuje dobry zimowy towar typu cream ,sorty .
  • Proszę o pomoc ktora hurtownia lepsza Greenluk z Sopotu czy Texiltrade z Tczewa???Gdzie sprzedaja lepszy towar?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się