hurtownie

(18 wyników)
  • JEŻELI CHODZI O ZAOPATRZENIE DO SKLEPÓW OUTLET W POLSCE JEST TRAGEDIA!!! NIBY ALA HURTOWNI JEST MNÓSTWO ALE KONKRETNYCH 0! WSZYSTKIE MAJĄ "COŚ ZA USZAMI" DO NIEDAWNA OK BYŁ KONKRET ALE TERAZ LUMPEX I DROGO,OUTLET POLSKA-WIADOMO :-),MJW-CZASEM COŚ SIĘ TRAFI ALE CENY? ALBO JEST OSTRY LUMP PO NISKIEJ CENIE- NIESPRZEDAWALNY ALBO COŚ FAJNEGO KONKRETNEGO TO CENA KOSMOS TAKA JAKA POWINNA BYĆ W DETALU W OUTLETACH. TOWARU TRZEBA SZUKAĆ ZA GRANICĄ A I TAM SĄ PUŁAPKI :-) CIĘŻKI KAWAŁEK CHLEBA JEŚL...
  • Witajcie poszukuje hurtowni odziezy z danii VILA, ICHI, B.YOUNG z dobrymi cenami :-) bede wdzieczna za pomoc pozdrawiam flowi gg 760652
  • Witam. Czy ktoś zna dobre hurtownie na śląsku, które są porządne, sprawdzone, mają dobre ceny, da się z nimi pogadać no i ostatecznie współpracować? Proszę o wszelkie informacje, każda będzie cenna. Dziękuję. Ps. Czy ktoś zna hurtownię sprzedającą na kg z Kwidzyna?
  • Hurtownia PIEST to oszuści.Zapłaciłam za towar po miesiącu bezskutecznego oczekiwania sprawa trafiła na policje,wtedy dopiero pan Radosław P.raczył mi wysłać towar ale zamiast zamówionego creamu same śmieci dostałam.OSZUŚCI...strata pieniędzy...RADZE UWAŻAC!!!!
  • Proszę o pomoc -poszukuje hurtowni typu outlet najlepiej na terenie Dolnego Slaska.Z góry dziekuje za pomoc.
  • www.phclaudia.pl tel 502 322 701.Końcówki serii i nowe kolekcje. Wysyłamy paczki kurierem.
  • W maju otwieram sklep outlet i szukam dostawców odzieży outlet m.in.: H&M, Zara, Stradivarius, Bershka, Zara, Amisu, Next, Top Shop, Orsay, Pimkie itp. Proszę o ofertę wraz z cennikiem. Interesuje mnie bardziej możliwość wyboru odzieży niż pakiety. Pakiety są mało interesujące i zazwyczaj każda sztuka jest inna. goniaa84@gmail.com
  • Nasza hurtownia odzieży dostarcza nie tylko świetny towar, nadwyżki magazynowe znanych firm, ale przede wszystkim wiedzę i doświadczenie. Chcesz otworzyć własny biznes, ale brak Ci pomysłu? Brakuje Ci kapitału? Myślisz, że nie znajdziesz odpowiedniego lokalu? A może uważasz, że outlet - końcówki serii to nie jest ekscytujący biznes? Przekonamy Cię, że możesz stworzyć stabilną firmę. Zapoznaj sie z oferowanym prze nas towarem www.mjw.com.pl/oferta/ W zeszłym roku zatowarowali...
  • Witam Otwieram sklep typu outlet, tylko cały czas się zastanawiam czy jest to legalne? Wiem że było juz kilka postów na ten temat, ale nie znalazłam konkretnej i jednoznacznej odpowiedzi. Jeśli w moim sklepie będą spodnie wranglera czy lee to nikt sie nie przyczepi?? pozdrawiam
  • Szanowni Państwo, jako pracownik grupy INDITEX (m.in. takich brandów jak Zara, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, Massimo Dutti, Oysho, Uterque) nie mogę zostać obojętną na to w jaki bezczelny sposób klientów hurtowni odzieżowych typu outlet wprowadza się w błąd. Proszę mi wybaczyć szczerość, ale czuję się w obowiązku sprostować jedno z kłamstw jakie właściciele hurtowni wyżej wspomnianych „sprzedają” swoim klientom. Drodzy Państwo, otóż zdarzyło się, że ktoś mi bliski niedawno otw...
  • Nie polecam nikomu hurtowni w Raciborzu, kupiłam tam dwa mixy odzież katalogową i NEXT. Katalogowa była nawet w miarę z tym że ze 100 szt tak naprawdę ok 50szt było pojedynczych reszta to od 6-9 szt takich samych i w tym samym rozmiarze. Udało mi się dogadać żeby je wymienić więc owe 50 szt wymieniłam oczywiście z dopłata na NEXA i dopiero się złamałam jak przyszła przesyłka. Ubrania były w takim stanie że nie wiedziałam co z nimi robić wyglądały jak szmaty pogniecione brudne a nawet porwana...
  • Czy slyszeliscie o tym outlecie, jakie są Wasze opinie???Pytam, bo jestem ciekawa czy macie podobne spostrzezenia.
  • co mozecie napisac a zamawianiu towaru przez internet z firmy mjw w Warszawie.2 bb@gazeta.pl
  • Mam sklep z koncówkami na ursynowie. Do niedawna tak jak i niektórzy moi znajomi prowadzący podobne sklepy, zaoptrywałam sie w KONKRECIE pod Warszawą. Zawsze sie narzekało troche ze rozmiarówki brak w pakietach, ze jak juz cos fajnego to s albo xs...czasami jakaś zabłakana "emka". Teraz jak jest nie wiem bo zmnieniłam hurtownie. Ale do rzeczy. Ostatnio totalnym przypadkiem weszłam do niedużego sklepu z końcówkami i zdębiałam...zobaczyłam tam tego samego starszego pana co jest w...
  • WITAM!!!!! WSZYSTKIM ZAINTERESOWANYM OFERUJĘ POMOC W ZAKRESIE NOCLEGU ORAZ PORUSZANIA SIĘ PO UK JAK I SAMYM LONDYNIE. JEŻELI SZUKASZ ODZIEŻY ZARÓWNO NOWEJ JAK I UŻYWANEJ CHCIAŁBYŚ NAWIĄZAĆ KONTAKTY Z BEZPOŚREDNIMI SORTOWNIAMI I HURTOWNIAMI PROPONUJE SWOJĄ POMOC. JEŚLI CHCESZ PRZYLECIEĆ SAMOLOTEM ZAPEWNIAMY ODBIÓR Z LOTNISKA NOCLEG W POKOJU 2-OSOBOWYM ZE ŚNIADANIEM. DO PAŃSTWA DYSPOZYCJI JEST SAMOCHÓD Z KIEROWCA. WYSTAWIAMY RACHUNEK DLA FIRM. WSZYSTKIE SZCZEGÓŁOWE INFORMACJE POD...
  • Szukam klientów hurtowni Piest którzy po dokonaniu wpłaty bezskutecznie czekaja lub czekali na towar.Właśnie w taki sposób zostałam potraktowana i zamierzam złożyć pozew do sądu cywilnego o zwrot pieniędzy,odszkodowanie i zwrot kosztów sądowych i adwokackich.Jeśli ktoś z panstwa ma ten sam problem proszę o kontakt możemy złożyć pozew ZBIOROWY.NIE DAJMY SIE WYKORZYSTYWAĆ!!!Nawet mała kwota może zostać odzyskana.nie pozwólny dorabiać się naszym kosztem.!!!!
  • Mam dylemat - zainwestowac pieniądze w outlet w 100 tys miescie? Czy jest to opłacalny biznes? Czy przy kosztach ok 8 tys na miesiac zostanie cos dla mnie? jakie marze sa na outlecie? czy 50 tys na początek wystarczy? prosze o pomoc :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się