Forum Gospodarka e-Biznes
ZMIEŃ
      hurtownie

hurtownie

(6 wyników)
    • chodzi mi o tania bieline, jesli ktos moze polecic hurtownie bede wdzieczna,najbardziej interesuje mnie woj. kujawsko-pomorskie ale moga byc z calej polski
    • witam wszystkich na forum! planuje w najbliższym czasie otworzyć sklepik internetowy z odzieżą dziecięcą. oczywiscie nie chodzi o szybki duży, zysk bo segment jest dosyć nasycony. chciałbym sie powoli rozwijać i uczyć handlu. bedzie to moja pierwsza działalność, ale ponoć lepiej późno niż wcale:). byłbym bardzo wdzięczny za podpowiedź w kwestii zamawiania towaru: 1. ile towaru najlepiej jest kupić na starcie? 2. czy hurtownie są na tyle elastyczne, że nie ma potrzeby zamrażać ...
    • Kochani mam prośbę niech mnie ktoś oświeci jak to jest z towarem w sklepie internetowym czy macie ten towar na stanie w magazynie czy jest to jakaś umowa z hurtownią/producentem? Przecież chyba nie chodzi o to aby za każdym zamówienim biegac do hurtowni.
    • Witam:) Dla mnie najwieksze e-tabu to pozyzkanie dostawcow, producentow, hurtowni, jak sie do tego zabrac? Jak podejsc ze strony logistycznej? Zupelnie nie wiem od czego zaczac:) Prosze o wskazowki:) Pozdrawiam Kasia
    • Witam wszystkich, nie wiecie, czy są w sieci ludzie lub firmy, które mają do udostępnienia (pewnie odpłatnie) jakieś bazy produktów wraz z ich specyfikacjami i zdjęciami ? Branża: aakcesoria PC, konsole do gier, oprogramowanie itd. A tak przy okazji: jak dostajecie cenniki z hurtowni, to jak sobie radzicie z wczytaniem tego do Waszego sklepu - mam na myśli kategorie, podkategorie ... Pozdrowienia dla wszystkich
    • no wlasnie, podobno w sklepach internetowych nie trzeba koniecznie kupować towaru na zapas, można zamieszczać zdjęcia oferty a jak ktoś zamówi to do producenta wysyłac zamówienie a on wysyla do klienta, tylko jak to pod względem prawnym wygląda?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się