disel34 14.02.12, 21:07 ...,oczywiśćie jak wszystkim zależy mi na uczciwych sprzedawcach i ofetach-pomorskie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmkupciuszek Re: Szukam hurtowni z odzieżą używaną 15.02.12, 10:45 Witam posiadam cream damski w cenie 30zł/kg odzież, przed zakupem można obejrzeć bądź jeśli chodzi o wysyłkę to robię zdjęcia i po zatwierdzeniu wysyłam. W razie pytań proszę się ze mną skontaktować: gg 1034982 tel. 785 332 903 POzdrawiam Odpowiedz Link
dudo33 Re: Szukam hurtowni z odzieżą używaną 16.02.12, 15:54 prosze o e-maila przeske zdjecia stockow kurtek wiosennych i futer z usa przesylke dam za darmo Odpowiedz Link
swider313 Re: Szukam hurtowni z odzieżą używaną 16.02.12, 18:16 Jeżeli jest Pan jest zainteresowany odzieżą z walii w bdb cenie to proszę o email wyślę zdjęcia i więcej info. To mój adres swider31@wp.pl Dziękuję Odpowiedz Link
bety80 Re: Szukam hurtowni z odzieżą używaną 19.02.12, 22:11 Witam,mam do za oferowania odziez damska i dzieiceca z anglii.Jezeli sa panstwo zainterseowani prosze o kontakt na email bety80@interia.eu Pozdrawiam Beata Odpowiedz Link
betaki Re: Szukam hurtowni z odzieżą używaną 20.02.12, 22:56 Witam Ja dopiero zaczynam , ale oferuje najlepszy jakościowo Cream,, bezposrednio z Grecji odziez firm Levis ,replay, wrangler ,, puma , adidas, barbie , prenatal, i wiele innych. (Ubrania sama wybieram, z wieszaka,,przegladam,, nie ma rzeczy zniszczonych czy brudnych) gdyby był Pan zainteresowany zdjeciami ,,oto kontakt do mnie - fashionmbm@gmail.com Odpowiedz Link
perkowskaanna Re: Szukam hurtowni z odzieżą używaną 22.06.13, 16:05 Fajniejsze są ciuchy z holandii oto namiary na super hurt 507410122 Odpowiedz Link
tartantextile Re: Szukam hurtowni z odzieżą używaną 10.03.12, 11:50 Witam, Mam do zaoferowania nowy produkt na rynku polskim. Asortyment który chcę zaoferować wyselekcjonowany jest ze zbiórek typu D2D oraz Cash4Clothes z Edynburga (Szkocja). Proponowany przeze mnie towar charakteryzuje się: - dużą ilością odzieży najwyższej jakości tak zwanego kremu ok. 20% - brakiem odpadu tzn brudnych, dziurawych,staromodnych oraz przepranych ubrań - brakiem rzeczy typowo domowych jak obrusy, prześcieradła, pościele oraz zasłony - brakiem książek połamanych akcesoriów oraz stłuczonego szkła. Drodzy Państwo jeżeli macie już dość jeżdżenia po całej Polsce w poszukiwaniu towaru, który nie spełnia waszych oczekiwań przyjedźcie do nas. Gwarantujemy wysoką jakość w jak najatrakcyjniejszej cenie 8,5zł netto. Kontakt tel 696 712 215. Adres: Hajnówka , woj. podlaskie Dostawa przewidywana na koniec marca Ilości ograniczone !!! Jeżeli towar nie będzie spełniał Państwa oczekiwań zwrócimy za dojazd do 50zł Odpowiedz Link
sayenne Re: Szukam hurtowni z odzieżą używaną 13.03.12, 13:57 ODZIEŻY TYPU CREAM!!! Najlepszy jakościowo CREAM z Grecji w paczkach od 30 kg,do wyboru mixy damskie,męskie,dziecięce i mieszane. Cena kg 30 zł netto . Cena dotyczy 1 kg odzieży typu CREAM. Odzież zawiera tylko cream najwyższej jakości. Towar wybierany z wieszaka,czysty,bez plam i dziur-zero odpadu. Bez pośredników i ukrytych kosztów. Kontakt : chillan62@yahoo.com casadesuenos.gr@gmail.com Odpowiedz Link
ukfashionhurtownia Re: Szukam hurtowni z odzieżą używaną 14.03.12, 11:33 Jesteśmy hurtownia odzieży uzywanej. Posiadmy własną sortownię w Wielkiej Brytanii. Towar jest sortowany, w bardzo wysokiej jakości. Poniżej podaję adres e-mail oraz telefon. W każdym momencie mogę przesłać cennik naszych produktów. Towar można obejrzeć w hurtowni. tel.:698-233-524 kontakt@ukfashion.pl Odpowiedz Link
ukfashionhurtownia Re: Szukam hurtowni z odzieżą używaną 14.03.12, 11:34 Hurtownia mieści się w Pruszczu Gdańskim (woj. pomorskie) Odpowiedz Link
bozia1302 Re: Szukam hurtowni z odzieżą używaną 06.09.12, 20:59 Witam jestem zainteresowana odzieżą z angielską prosze o jakis cennik i jaki byłby koszt przywozu takich ciuszków pozdrawiam Bożena Odpowiedz Link
ubrania1 Re: Szukam hurtowni z odzieżą używaną 06.09.13, 16:27 Witam od niedawna prowadzę skup odzieży używanej w Irlandii wyłącznie wysokiej jakości. Nie jest to typowy skup gdzie biorę wszystko jak leci. Osobiście segreguję i sprawdzam ubrania. Wybieram tylko te które nie posiadają żadnych wad czy uszkodzeń i są w bdb stanie. Dysponuję odzieżą damską, męską, dziecięcą. Posiadam także buty, paski, torebki. Wiecej informacji na email: ubrania.irlandia@gmail.com Zapraszam Odpowiedz Link
mati663_66 Re: Szukam hurtowni z odzieżą używaną 16.12.13, 13:38 Szanowni Państwo, zapraszamy do nowo otwartej HURTOWNI ODZIEŻY UŻYWANEJ W SZAMOCINIE. Jesteśmy bezpośrednim importerem wysokiej klasy odzieży niesortowanej z krajów skandynawskich. Dbając o Państwa zadowolenie z zakupu przyjęliśmy zasadę: Ż A D N E G O S O R T O W A N I A ! houszamocin.pl Odpowiedz Link
mia890 Re: Szukam hurtowni z odzieżą używaną 15.09.13, 00:37 ukfashionhurtownia napisała: > Jesteśmy hurtownia odzieży uzywanej. Posiadmy własną sortownię w Wielkiej Bryta > nii. > Towar jest sortowany, w bardzo wysokiej jakości. > Poniżej podaję adres e-mail oraz telefon. W każdym momencie mogę przesłać cenni > k naszych produktów. > Towar można obejrzeć w hurtowni. > > tel.:698-233-524 > kontakt@ukfashion.pl Witam interesują mnie futra naturalne ,pozdrawiam . Odpowiedz Link
textiltrade Re: Szukam hurtowni z odzieżą używaną 22.03.12, 11:30 Witam , przesyłam kilka podstawowych informacji o Naszej firmie. Jako zakład produkcyjny zajmujący się odzieżą używaną, możemy poszczycić się długoletnim doświadczeniem, działając na rynku polskim a także międzynarodowym. Przez ponad 20 lat zaufało nam tysiące Klientów, którym zaspokajamy ich potrzeby i jesteśmy otwarci na wszelkie sugestie i propozycje. Spośród wielu podobnych firm, jesteśmy jedyną, która może zaproponować Państwu bardzo szeroki asortyment odzieży z Anglii i Szkocji. Towar dostarczamy Klientom naszym własnym transportem (powyżej 100kg bezpłatnie, poniżej tej ilości jednorazowa opłata 29zł), bądź za pośrednictwem firm kurierskich (paczka do 30 kg – opłata 27zł). Szybko, wygodnie i pod same drzwi. Mając na uwadze długotrwałe relacje partnersko-handlowe ze stałymi Klientami, przygotowaliśmy dla nich Kartę Rabatową oraz ofertę LAST MINUTE , która uprawnia do zakupów w dużo niższych cenach! Więcej szczegółów mogą Państwo znaleźć na naszej stronie internetowej: www.textiltrade.eu lub bezpośrednio w jednym z naszych 11 Oddziałów. Serdecznie zapraszam do nawiązania z Nami długiej i owocnej współpracy. Odpowiedz Link
syrenkamiki Re: Szukam hurtowni z odzieżą używaną 18.06.12, 15:31 tyle wam zaufało co i odeszło he he Odpowiedz Link
kal_ho_naa_ho Re: Szukam hurtowni z odzieżą używaną 30.03.12, 10:18 a ja was chcę zapytać, czy ktoś może zaopatrywał się w Centrum Handlowym w Wólce Kosowskiej? Bo widziałam, że mają naprawdę bardzo duży wybór, ceny niskie więc może warto byłoby się tam zaopatrzyć ? Odpowiedz Link
kaiman15 Re: Szukam hurtowni z odzieżą używaną 15.04.12, 15:47 Ja kupowałam w różnych hurtowniach odzież używaną i jest różnie ale kupuję teraz od takiej kobiety i ma bardzo ładny segregowany towar za bardzo tanie pieniądze nieraz ma wystawiony na allegro ale to rzadko . podaje jej nic na allegro ela1579 tel 668387356 Odpowiedz Link
bozenka06 Re: Szukam hurtowni z odzieżą używaną 28.04.12, 18:59 Witam! Oferuje super cream z Angilii. Odziez w 100 % modna i na czasie, zero odrzutów. Mix damski pakowany w worki po 15 kg. Co najwazniejsze dostosowujemy sie do wymagan klienta! Zainteresowanym wysle przykladowe zdjecia na meila. Rejon wielkopolski Kontakt: 504-892-183 disel34 napisała: > ...,oczywiśćie jak wszystkim zależy mi na uczciwych sprzedawcach i ofetach-pomo > rskie Odpowiedz Link
usamkos Re: Szukam hurtowni z odzieżą używaną 28.04.12, 19:54 Odzież używana bezposrednio z USA (stan New York, New Jersey, Pannsylwania) Oferuje odzież sortowana na wiele asortymentow od odziezy dzieciecej przez damska i maska po buty i dodatki. Rownież sort na indywidualne zamowienia. Gwarantuje wysoka jakosc towaru, pakowanego w paczki 100lb/45.3kg. Kupując u mnie omijasz posrednikow i zaoszedzasz pieniadze kupujac u "źródla". Paczki wysylane sa drogą morska co trwa od 3 do 6 tygodni(w okresach Światecznych) cena przesylki wliczona jest w cene odziezy (nie ponosisz dodatkowych oplat). Mile widziana wspolpraca z hurtowniami jak i odbiorcami indywidualnymi. Pytania prosze kierować na email usamkos@yahoo.com, droga telefoniczna do usa nie jest najtansza wiec oddzwaniam w razie potrzeby jesli dolaczysz numer telefonu do tresci email. Pozdrawiam Malgorzata Odpowiedz Link
mikusia72 Re: Szukam hurtowni z odzieżą używaną 18.05.12, 12:13 ja tam byłam w Green Luck maja tez w pomorskim hurtownie, bardzo mile zaskoczenie, dobra jakość, wesoła właścicielka i obsługa a najważniejsze towar -jest jego dużo!!! i szybka wysyłka! szkoda tylko że płatność tylko gotówka Odpowiedz Link
kudlaty333 Re: Szukam hurtowni z odzieżą używaną 18.06.12, 14:36 tez polecam greenlucka Odpowiedz Link
7roza Re: Szukam hurtowni z odzieżą używaną 18.05.12, 20:41 zadzwoń pod ten numer tel.693211196 SUPER TOWAR Z HOLANDII Odpowiedz Link
magdalena997 Re: Szukam hurtowni z odzieżą używaną 21.05.12, 09:37 Witam oferujemy super odzież używaną dziecięca,każda rzecz jest przez nas indywidualnie wybierana,odzież pakowana jest w worki 15-20kg,cena 1kg wynosi 40zł,odzież jest naprawde dobrej jakości.Jesteśmy z Warszawy ale jest możliwość przesłania worka kurierem lub pocztą.Jeśli są Państwo zainteresowani proszę o kontakt mogę przesłać zdjęcia poglądowe odzieży z worków,polecam i zapraszam 534-151-606 Odpowiedz Link
slawek0105 Re: Szukam hurtowni z odzieżą używaną 30.05.12, 12:57 Witam posiadam nie sort z Niemiec po 3,50 tel.668946390 Odpowiedz Link
kudlaty333 Re: Szukam hurtowni z odzieżą używaną 18.06.12, 14:35 zajrzyj sobie na www.greenluck.pl oni sa również z pomorskiego i nie tylko Odpowiedz Link
syrenkamiki Re: Szukam hurtowni z odzieżą używaną 18.06.12, 15:30 ja polecam zajrzyj sobie na www.greenluck.pl polecam bo sama kupuje Odpowiedz Link
goori1 Re: Szukam hurtowni z odzieżą używaną 24.08.12, 20:34 Witam,posiadam b. ładny niesort z Irlandii w rozsądnej cenie.696-508-801 zapraszam. Odpowiedz Link
szachszczoni Re: Szukam hurtowni z odzieżą używaną 28.08.12, 10:05 Do wglądu i wybrania 500kg. odzieży w zachodniopomorskim. missabus@o2.pl Odpowiedz Link
malwina000 Re: Szukam hurtowni z odzieżą używaną 28.11.12, 18:47 ODZIEŻ UŻYWANA JESIEŃ-ZIMA DAMSKO- MĘSKA-DZIECIĘCA(MIX)13ZŁ/KG LUB SAMO DZIECKO 16ZŁ/KG SUPER SORT+ PIERWSZY GATUNEK. EXTRA JAKOŚĆ, CIUSZKI NIE ZNISZCZONE, NA CZASIE, O PLAMACH CZY DZIURACH NIE MA MOWY. NA PIERWSZYM MIEJSCU STAWIAMY NA JAKOŚĆ TOWARU... TOWAR POCHODZENIA BELGIA, HOLANDIA,NIEMCY... ZAWARTOŚĆ WORKA: BLUZKI,TUNIKI,SUKIENKI WIECZOROWE,SPÓDNICZKI,KAMIZELKI TYPU H&M,SPODNIE( NIE MA TAK ZWANYCH DZWONÓW)BUTY (KOAZKI SKÓRZANE ITP.),SWETERKI,GOLFIKI, MARYNARKI MŁODZIEŻOWE( NP.VILA), DRESY(NP.ADIDAS,NIKE,H2O..) ZDJĘCIA PRZEDSTAWIAJĄ PRZYKŁADOWE CIUSZKI... WYSTAWIAM RACHUNEK. WCISKAJĄC 1 KUPUJESZ 1 WOREK 15KG O WARTOŚCI 195ZŁ BRUTTO PLUS KOSZTY PRZESYŁKI. ZE WZGLĘDU NA DUŻE ZAINTERESOWANIE SZYKUJEMY TAKŻE TOWAR POD KLIENTA PO WCZESNIEJSZYM UZGODNIENU TEL. 511360610 ZAPRASZAM NA ALLEGRO I ZAPOZNANIE SIE Z MOIMI KOMENTARZAMI Odpowiedz Link
marcepan70 ODZIEŻ 28.11.12, 20:35 Witam mam do zaoferowania odziez z angli szkocji sort niesort barzdzo dobrej jakosci. torebki buty bardzo dobra jakos czy ktos jest zainteresowany. ceny atrakcyjne. Odpowiedz Link