inflacja

(4 wyniki)
  • Chciałem zadać pytanie i rozpocząć dyskusję (rzeczową i merytoryczną), czy EURO w Polsce jest potrzebne czy też nie. Czekam, na rzeczowe argumenty za i przeciw. Sam zacznę od argumentu przeciw. Otóż waluta EURO jest pieniądzem fiducjarnym nie mającym pokrycia w realnych dobrach. Polska będąca członkiem strefy EURO nie będzie mieć realnego wpływu na podaż tej waluty a co za tym idzie na inflację. Wydaje mi się, że o wiele lepszym rozwiązaniem byłoby jednostronne umożliwienie obrot...
  • Otóż ja uważam, że forum "Radzymin i okolice" służy do dyskusji o problemach związanych bezpośrednio z tym miastem. Wszelkie posty opierające się o politykę, ekonomię i tym podobne tematy nie powinny być tu poruszane. Nie odpowiadajcie więc na ich posty, nie wchodzcie z nimi w dyskusję, nie reagujcie na wyzwiska. Ja od dziś posty liberałów traktuję jak informacje TV: posłucham/poczytam, ale nie będę odpowiadał. Swoją deklarację zmienię dopiero wtedy, gdy Szanowni Liberałowie ws...
  • Polecam do poczytania. Najsmutniejszy wniosek z artykułu wg. mnie jest taki, że media niestety przyczyniły się do nadmuchania spekulacyjnej bańki na rynku nieruchomości. inwestycjealternatywne.pl/publikacje/artykuly/artc_253,0,0,_polski_rynek_nieruchomosci_stan_przedzawalowy_.html
  • :-) :-) huraaa :-) :-) Nie widzę żadnych minusów tej decyzji

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się