Dodaj do ulubionych

RADZYMIN WOLNY OD PROSTYTUTEK !!! KIEDY ?

05.12.17, 15:21
Witajcie.
Chciałam przestrzec mieszkanców osiedla Centrum Park w Radzyminie czyli Armii Krajowej 4,6,8,10 a przedewszystkim panie mężatki jak ja. Do budynku Armii Krajowej 8 na parterze wprowadziła sie prostytutka tak zwana TIRÓWKA i dziwka na telefon. Ma okolo 175 cm wzrostu czarne krucze włosy w wieku okolo 30-35 lat wysolaryzowana .Z tego co sie dowiedziałam to wynajmuje ona mieszkanie od strony altan smieciowych. Będąc na placu zabaw widuje ją czasem jak sie pręży na tarasie i ogródku. Ta latawica podrywała mojego męża, zapewne tez i innych meższczyzn w sklepie i na ulicy. Nie rozumie jak mozna wynajmowac mieszkanie takiej osobie, trzeba by pogonic te latawice z naszego osiedla.
Nastepnym razem napisze numer mieszkania krore wynajmuje.

PANIE UWARZAJCIE NA SWOICH MEZSZCZYZN !!!
Obserwuj wątek
    • k.sobieraj.78 Re: RADZYMIN WOLNY OD PROSTYTUTEK !!! KIEDY ? 05.12.17, 15:23
      Tak jak obiecałam, podajen numer lokalu ktory ta LADACZNICA wynajmuje. jest to lokal nr.15.
      Dokladny adres to:

ALEJA ARMII KRAJOWEJ 8 lok. 15.

Zróbmy coś i pozbądzmy sie tego kurestwa z naszego osiedła.
      Jeszcze tylko pragne zwrócić uwagę, iż w lokalu może dochodzić do przestępstw okołoprostytucyjnych takich jak stręczycielstwo, sutenerstwo czy kuplerstwo,a może i narkotyki.
      –Jakby tego było mało, to nawet nasze dzieci są zaczepiane przez panów dopytujących, gdzie tu mieszka pani prostytutka, bo już u niej był, ale nie pamięta gdzie.

Nastepnym razem wrzuce tu zdjecia tej LADACZNICY i wszystkich PROSTYTUTEK i TIRÓWEK które tez tam przychodzą.
      • ksawerychmilenicki.7878 Re: RADZYMIN WOLNY OD PROSTYTUTEK !!! KIEDY ? 25.11.18, 14:50
        Hm coś w tym mieście jednak jest 😉 jakiś czas temu pracowałem przy budowie wiaduktu kolejowego w Bednarach za Łowiczem, tam w sklepie GS-u pracowała taka laska, Jolanta.
        Przeleciała ją chyba cała budowa, włącznie ze mną, jeździłem wtedy autobusem.
        Była taką lokalną dupą dla chłopaków z budowy, ściągała majtki na skinienie palcem, nie tak dawno spotkałem ją na ulicy Reymonta, teraz jest zapewne przykładną matką i żoną, a mąż pewnie nieświadomy nie wie co ma w domu. Albo i w Radzyminie panowie mają z niej pożytek 😉
        • mikimakara Re: RADZYMIN WOLNY OD PROSTYTUTEK !!! KIEDY ? 02.03.19, 21:16
          Pamiętam ją, byle z kim, byle gdzie, byle jak, nie dziwie się że musiała zmienić środowisko.....
    • wu-du Re: RADZYMIN WOLNY OD PROSTYTUTEK !!! KIEDY ? 11.05.19, 14:10
      Pani nie nadąża z gotowaniem bigosu na uspokojenie. Konkurencja ją wkurza. Mężowi kaganiec załóż albo go zmień, a siebie do psychiatry zapisz.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka