Forum Praca Praca - Warszawa
ZMIEŃ
      internetowym

internetowym

(9 wyników)
    • Jakie zarobki są przy obsludze sklepu internetowego kyos moze to robił
    • poradzcie prosze na jakich stronach szukacie ogłoszeń o pracy. Z góry dziekuje Sylwia
    • witam, zamierzam otworzyc sklep z butami dla dzieci, poszukuje kontaktu do hurtwoników.Macie jakieś doświadczenia lub rady dla początkuącej? pozdrawiam.
    • no właśnie jakie jeszcze znacie poza www.jobpilot.pl www.hrk.pl www.pracuj.pl www.job.pl będę wdzięczna za podpowiedzi
    • zwykłe oszustwo pracodawców!! dlaczego? oto odp.: 15% ofert to zwykła reklama firmy ("wypuszczamy nowy produkt, trzeba zrobić reklamę") 20% ofert to straszaki na konkurencję ("zobaczcie jak my się rozwijamy") 40% to typ "trzeba zatrudnić znajomego, ale trzeba przejść przez procedurę, w której CV Kowalskiego po 2 klasach podstawówki wygrywa z CV Nowaka po studiach)
    • Skonczylem studia inzynierskie na kierunku informatyka i poszukuje firmy w ktorej bede mogl zrobic staz. Jak znalezc taka firme? Najbardziej interesuje mnie specjalizacja projektowanie stron internetowych, choc moga byc inne. Czy ktos robil podobny staz i ma jakies doswiadczenia?
    • czy ktoś pracował przy realizowaniu zamówień internetowych w leclerku? napiszcie coś na ten temat? podzielcie się wrażeniami
    • Cześć, Firma niby w branży internetowej robi, ale nie ma swojej strony www. Nie wiem, czy nastawiać się, czy dać sobie spokój? Mam na oku inne opcje, więc nie chcę, żeby coś ważnego mi uciekło u tzw. międzyczasie. Pozdrawiam
    • Prosze pomozcie............... dzie nalezy sie udac, aby starac sie o prace jako stewardessa? Jakie sa zarobki i ile godzin tygodniowo sie pracuje? Pozdrawiam, Pat.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się