Forum Praca Forum Pracowników PKO BP SA
ZMIEŃ
      internetowym

internetowym

(3 wyniki)
    • Drogie Koleżanki i Koledzy Zgodnie z wcześniejszymi obietnicami na stronie internetowej Związku zostaną w dniu dzisiejszym zamieszczone dokumenty które Waszym zdaniem powinny się na niej znaleźć. Informacja o Władzach zostanie umieszczona na stronie po dokonaniu wpisu w KRS'ie. Dokumenty zostały już przekazane do Sądu. Sebastian www.zzpbpkobpsa.org.pl/
    • DROGIE KOLEŻANKI I KOLEDZY Wiem, że długo kazałem WAM czekać. Cóż, tworzenie strony internetowej to dla mnie nowe doświadczenie. Nie mam jeszcze dość umiejętności, żeby robić to sprawnie. Strona jest już gotowa. Mam pewność, że po WSPÓLNYM rozstrzygnięciu konkursu na Logo Związku, strona będzie spełnieniem NASZYCH oczekiwań pod względem formy i funkcjonalności. Stanie się to zapewne w czasie wakacji. Zapraszam WAS do odwiedzenia strony i bardzo proszę o przekazanie wiadomości o jej powst...
    • witam, dzis zamknelam rachunek bankowy , na wyciagu bankomatowym mailam dostepne srodki, czyli tyle ile moge wyplacic 2145 zl. musialam zmaknac ten rachunek gdyz otwieralam konto z mozliwoscia wgladu internetowego. pani w banku dala mi do podpisania ze przelew ze staergo na nowe konto wynosi 1145zl, dopiero w domu zorientowalam sie ze cos jest nie tak, bo przeciez w 2 dni wczesniej mialam 2115, uwaga- nie mailam zadnego depetu, zadnych kredyow, doslownie nic do spalacenia, juz napislam rekl...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się