blumens 30.01.05, 16:10 czy ktoś pracował przy realizowaniu zamówień internetowych w leclerku? napiszcie coś na ten temat? podzielcie się wrażeniami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: i Re: praca w Eleclerc IP: *.aster.pl 30.01.05, 23:19 wiem ze płaca około 6,50-8 zł na godzine plus prowizja od ilosci przygotowanych zamówien.Bardzo dobre zarobki.wiecej nie wiem,wiem tylko ze towar jest lepszej jakosci przez zamówienie internetowe niz same zakupy na sklepie, poniewz wszystko jest z magazynu, najswiesze. Odpowiedz Link Zgłoś
liste_k Re: praca w Eleclerc 31.01.05, 19:29 co rozumiesz pod pojęciem, wszystko jest świeże? Mam koleżankę, któa pracuje właśnie w tym sklepie oraz widziałam, jak inni pracownicy z działu "internetowego" brali normalnie z hali a nie z magazynów. Też mi mówiła, że dobrze płacą. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i Re: praca w Eleclerc IP: *.aster.pl 31.01.05, 19:31 chodzi o to ze mieso i nabiał itp wszystko swieze, artykuly pakowane to z hali. Odpowiedz Link Zgłoś
liste_k Re: praca w Eleclerc 31.01.05, 19:44 Ale np warzywa luzem czy tez owoce, to normalnie pakująn a hali. o to mi chodzi. Miłego wieczorku życzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: praca w Eleclerc IP: *.chello.pl 31.01.05, 20:48 A ja slyszałam, że jak klient stwierdzi, że dostał nie to co zamawiał to potrącają z pensji za ten produkt osobie która pakowała Odpowiedz Link Zgłoś