Forum Regionalne Mazowieckie Łomianki
ZMIEŃ
      izabelin

izabelin

(5 wyników)
    • ... za posegregowane, a za nieposegregowane 15 zł izabelin.pl/_n/?wpis=wpis_20120321120520 mam nadzieje, że u nas nie bedzie drożej no i że będzie możliwość segregacji!
    • witam zastanawiam sie nad przeniesieniem moich synów do innego przedszkola, w związku z tym proszę o opinię o przedszkolu Bajeczka, czy są Państwo zadowoleni?
    • izabelin.pl/_n/index.php?wpis=wpis_20110530105155 Czy nasze władze mogą iść tą drogą? Chyba najwyższy czas, można porozumieć się z sąsiednią Gminą i przeprowadzić ten projekt wspólnie. To nie powinno być robione tylko lokalnie, tak mi się wydaje, nie jestem fachowcem hydrologiem. U nas w Łomiankch to istotny problem, bo wody gruntowe przez ostatnie 15 lat podniosły się o ponad 2,5 metra.
    • KOMUNIKAT WÓJTA GMINY IZABELIN Rada Gminy Izabelin uchwałą Nr XXIII/198/08 z dnia 17 grudnia 2008 r. zobowiązała Wójta Gminy Izabelin do przeprowadzenia konsultacji społecznych z mieszkańcami wsi Laski w sprawie zmiany urzędowej nazwy części wsi Laski na Laski-Dąbrowa. Termin konsultacji mija w styczniu. Dotyczy to obszaru gminy Laski bezpośrednio przylegającego do granic naszej gminy (ul. Trenów, ul. Kampinoska).
    • Jadąc betonówką do Wólki Węglowej po prawej stronie widać rozpoczętą dużą budowę. Czyżby to pan M. rozpoczął swoją inwestycję. Zachodni coś pisał na ten temat w lutym. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=229&w=57991934&v=2&s=0 Czy ktoś wie coś bliższego. Może trasy nie będzie, albo szykuje sie odszkodowanie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się