Forum Pomoc O forum
ZMIEŃ
      izrael

izrael

(10 wyników)
    • Zycze milej lektury... www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=50&w=1509675
    • Izraela informujeciena pierwszej stronie portalu, a o manifestacji poparcia kilkuset osób dla Izraela jaka odbyła się tydzień temu napisaliście krótką notkę na lokalnych stronach warszawskich!?
    • Znowu admin usuwa watki opisujace w sposob kulturalny, czesto obiektywny i bez wulgarnosci zycie Arabow ),watki pietnujace antysemityzm (zydozercy), a zostawia wszystkie watki wulgarne, antysemickie i niestety nabieram coraz wiekszej pewnosci, ze admin lubi ten soczysty antysemityzm i jest bardzo proarabski i antyizraelski ( moze tym czyscicielem jest Monika Slowakiewicz, ktorej poglady tutaj w Izraelu sa delikatnie mowiac uznane jako malo obiektywne i ziejace nienawiscia do Izra...
    • Mieszkam w Izraelu i nie bardzo rozumiem wasza polityke czyszczaca rozmaite watki. W.G. jakich kryteriow to robicie? Admin bardzo nie lubi kiedy pietnuje sie antysemityzm. Co zlego w wierszyku smierc antysemity. Nie przeszkadza natomiast watek smierc Zydom. Zydzi do pieca it.p. Cos tutaj nie gra. Czasami mam wrazenie, ze w Gazecie Wyborczej kontrolujacym forum jest ojciec dyrektor Rydzyk i Radio Maryja.
    • I co czy Tebe albo admini chca uslyszec swoj cytacik jutro ? Wybierz medium. To nie szantaz tylko fakt. I zajrzyj na watek Izrael zwyciezy - forum swiat i rzuc okiem na to co ktos pisze cytuje "podcieram dupe flaga Izraela" Powiesz mi ze to ignorujesz? Odpowiedz, bo chce lepszy cytat. Masz kk przy sobie ? Moowy nie ma zebym na to pozwalala. Dzonie do H.Luczywo. Sorry
    • za bardzo towarzysko w moim ważnym wątku. A ja jestem coraz bliższa nerwicy. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=5692526 Nie róbcie tutaj jaj, prosze, bo Tebe nie lubi długich wątków.
    • Od 2 dni na Aktualnościach zowu pojawiło się chore indywidum pod nazwą Pndzelek. Ordynarne bluzganie można jeszcze ścierpieć, ale tego (wątek "Moj pierwszy raz) nie. Uwaga gnój podszywa się pod innych.
    • Tak z ciekawości ? Wolne tylko dziś, czy już na stałe ...
    • Dlaczego jeżeli założę na FoF wątek dotyczący tempa i jakości pracy forum, bądź wykrytych na nim błędów to nigdy nie doczekuję się odpowiedzi? Czy myślisz, że jak się o czymś nie mówi to tego nie ma?
    • Chcialbym sie zapytac, jakie kroki administracja portalu przedsiewziela, aby uchronic nas, uzytkownikow, na przyszlosc od spamu Kagana. Przypominam, ze w nocy z 4/5 kwietnia Kagan pomiescil na portalu kilkaset, 700-800(?), spamujacych postow. Utrudnil tym samym uzytkownikom korzystanie z portalu. Miedzy innymi mnie. Zauwazylem z jego wypowiedzi, ze Kagan chelpi sie tym czego dokonal i sprawia wrazenie osoby wyraznie z siebie zadowolonej po tym spamerskim ataku. Oczekuje odpow...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się