izrael

(13 wyniki)
  • Witam! Chciałabym zwiedzić Izrael - miesiąc październik lub listopad. Przyjmuję opcję: last minute na Półwysep Synaj (2 tygodnie,ok.2000zł); stamtąd wyprawa na własną rękę do Izraela na kilka dni (ok.tygodnia). Ewentualnie inna opcja, która nie wymaga dużych nakładów finansowych i daje poczucie niezależności. Czy wśród forumowiczek istnieje osoba (kobieta), która byłaby zainteresowana taką wyprawą. Mam 40 lat, mieszkam w Krakowie. Pozdrawiam serdecznie, roszek33@gazeta.pl
  • cześć wszystkim, mam 25 lat i jestem z Katowic, poszukuje singielki/la (Egipt + Izrael + Jordania)by nie płacić za singleroom. Termin wrzesień, kto wybiera się w tym terminie, albo byłby chętny? im większa ekipa tym lepiej- jest co robić;)mail:sd_83@interia.pl
  • Poszukuje towarzyszki/towarzysza do wspólnego zwiedzania dwóch wyjątkowo ciekawych krajów Izraela i Egiptu w połowie sierpnia. Wyjazd względnie ekonomiczny na okres około dwóch tygodni. Mam duże doświadczenie w tego typu podróżach. Proszę o kontakt na adres azja2008@gazeta.pl . Pozdrawiam wakacyjnie, Wiesław.
  • Cześć szukam kogoś na wyjazd do Izraela. Chciałabym go jakoś samodzielnie zaplanować, tak, żeby to nie była pielgrzymka z biurem podróży, ani ganianie autokarem w upale z jednego miejsca w drugie:) Strasznie bym chciała zobaczyć Jerozolimę i Hajfę. Kluby w Tel Avivie też mogą być! Ponoć świetne. Może ktoś już był i doradzi? Tydzień wystarczy. W maju lub czerwcu. Mam 28 lat, mieszkam i pracuję w Warszawie, jestem bezkonfliktowa i towarzyska. Żadne z moich znajomych nie planuje nieste...
  • Szukam kogoś na taką podróż. Płeć jest mi obojętna. Czy znajdzie się ktoś chętny?
  • Poszukuję towarzystwa na wycieczkę objazdową we wspomniane regiony. Jako nr 1 Izrael, ale jeśli za drogo nr 2 Chorwacja. Czy ktoś reflektuje na taki wyjazd?
  • Czy wybiera się ktoś we wrześniu do Izraela? Ja planuję tam pojechać, zastanawiam się jeszcze czy z Itaką, czy z Rainbow Tour.
  • Witam! Poszukuję osoby do wspólnego zwiedzania Izraela; w maju lub czerwcu, samodzielnie. Przelot z Warszawy lub Krakowa; koszt ok.1400-1500zł ( w obie strony). Pobyt niskobudżetowy. Pozdrawiam, kobieta, lat 40 roszek33@gazeta.pl
  • bylby ktos zainteresowany taka objazdowka?
  • szukam chętnych na objazdówkę I-J-E,czas trwania 11-14 dni, koszt 2800-3200zł w zależności od biura podróży.
  • Szukam towarzystwa na wyjazd na Bliski Wschód. Planowana trasa - Turcja, iracki Kurdystan, Syria, Liban, Izrael, Jordania. Powrót samolotem z Kairu:) Wyjazd jak najszybciej, powrót w połowie września:) Koszt wyjazdu to około 2,5 tys. Z czego 700zł to samolot, i niecałe 550 wizy. Osoba z którą miałem jechać musiała zrezygnować, a już nawet wizę do Syrii zdążyłem wyrobić. Więc jeśli ktoś nie ma jeszcze planów na wakacje to zachęcam. Obiecuję że wyjazd będzie pełen przygód, niezapomniany...
  • Noszę się z zamiarem zwiedzenia Jordanii. Moja wersja: wykupienie taniej opcji- last minut(przelot, zakwaterowanie, wyżywienie; ostatnio pojawiły się oferty za ok.1700zł w Aqabie); na miejscu zwiedzanie na własną rękę.Jest taniej; można decydować o miejscach i ilości czasu poświęcanego na zwiedzanie.Poszukuję osoby (towarzyszki),z którą mogłabym "dzielić" pokój (nie dopłacając w ten sposób do jedynki) oraz wspólnie przemierzać szlaki ziemi jordańskiej.Nie interesują mnie "objazd...
  • HEY!!! WYBIERAM SIE POD KONIEC GRUDNIA I POC\ZTEK STCZNIA DO IZRAELA I EGIPTU ,KTOS CHETNY ??????? ZWIEDZANIE, NURKOWANIE TOOOOOOOOOOTALNY RELAX !!!!!!!!1CHECE TEZ POJECHAC DO NIEKTORYCH MIAST W PALSTYNIE KTO CHETNY? DAJCIE ZNAC!!! muniax@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się