Forum Sport Piłka nożna
ZMIEŃ
      izrael

izrael

(13 wyniki)
    • KTO UWAŻA, ŻE MILAN WYGRA LIGĘ MISTRZÓW ???
    • moze smolarek po golu zacznie biegac po bosiku z niemiecka flaga - ale by było :)
    • Hehe Janas chce jak Lozano pokazać charakter i udaje że nie jest pobłażliwy :- ) Ale moim zdaniem 15min. spóźnienia to nic w porównaniu z piciem alkoholu na zgrupowaniu. Lozano jak najbardziej popieram, a Janas chyba wyluzuje i dobrze.To nie są poważne ekscesy. DO BOJU BIAŁO-CZERWONI!!!
    • walić żydów. termin to termin.
    • A może tutaj przygarną pijaczynę Ignaczaka... :-)
    • Widzieliście Daniela z Baru? Dawno nie widziałem tak fajnego mięska.Często oglądając ten program biję zwierzę, udomowione zamieszkałe nad Wisłą (podać jego odgłos). Daniel jest cool i na czasie, wszystkie geje są cool i na czasie, nawet te z Al Kaidy.
    • tak to jest, jak Izrael zalicza się do Europy...podobnie jak Turcję...zespoły z tych państw nie powinny grać w europejskich rozgrywkach, zresztą i tak nie odgrywają większej roli (oprócz Galatasarayu) podczas gier...
    • tam jest dalej niebezpiecznie i nie powinno się grać ale żydki dali uefa kasę i .........
    • Witam. Dla niecierpliwych już dziś siódmy zestaw do typowania eliminacji Euro 2004. Mecze odbędą się w środę, 10 września. 1. Izrael - Malta 2. Słowenia - Francja 3. Luksemburg - Bośnia i Hercegowina 4. Dania - Rumunia 5. Czechy - Holandia 6. Mołdawia - Białoruś 7. Polska - Szwecja 8. Łotwa - Węgry 9. Niemcy - Szkocja 10. Wyspy Owcze - Litwa 11. Irlandia Płn. - Armenia 12. Hiszpania - Ukraina 13. Anglia - Liechtenstein 14. Słowacja - Macedonia 15. Belgia - Chorwacja 16. An...
    • no w sumie wpadka i to duza ale man utd pewnie spokojnie wygraja... a dodam ze nie jestem wielkim sympatykiem man utd
    • usunąć Turcję z UEFA. Co z niej za Europa? Rozumiem obecność Izraela w europejskich rozgrywkach ze względów politycznych, ale Turcja? DO Azji!!!
    • SzYkuJe sIe cIeKawY meCz ! WisłA vS ReAl ! ;) luDzIE juTrO zObaCZycIE pOgRoM ReAlU . WiSłA mUsI wYgraC i MaM naDZieje Ze NikT w TO nIE wAtpI !
    • Wow, to ile Ukraińcy dali sobie strzelić Izraelowi? Chyba nie przegrali meczu po 90min?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się