izrael

(13 wyniki)
  • wybaczcie, ale nie moge zdzierzyc... Od kilku tygodni w kazdym niemieckim miescie odbywaja sie propalestynskie manifestacje pokojowe, organizowane przez rozne zwiazki arabsko-palestynsko-turecko-islamskie z aktywnym poparciem niemieckich pacyfistow-antyfaszystow-noglobalistow, w ktorych to manifestacjach stalym repertuarem jest palenie flag Izraela i okrzyki "smierc Izraelowi", "Smierc Zydom". Podobno policja przed kazda manifestacja odczytuje regulamin ktory zabrania bezczeszczenia ...
  • Czyli zgodnie z prosba Kana miszmasz tematyczny, ktorego ona nie chce na pierdolach czytac. No to ja zaczynam: Na temat tezy Pierdoklecj „czy murzyn moze byc rasista a kobieta szowinistka“: No ja rowniez jestem zdania, ze murzyn jak najbardziej moze byc rasista a biorac pod uwage, w jaki sposob traktowany byl przez stulecia przez bialych logicznie rzecz biorac rasista byc musi a ten, ktory (naprawde) nie jest, to w moich oczach prawie swiety albo inny Mahatma....
  • www.nytimes.com/2006/08/31/world/europe/31berlin.html? hp&ex=1157083200&en=1eb10cb399d5d907&ei=5094&partner=homepage Co Wam to przypomina? "Domestic politics play at least as big a role in Poland’s sulfurous reaction. The Kaczynski brothers, analysts say, are exploiting antipathy toward Germany to shore up their still shaky government" Czy panowie w Waszyngtonie, Jerozolimie, i Warszawie uzywaja tej samej taktyki aby odwrocic opinie ich narodow od innych problemow?
  • apnews.myway.com/article/20060113/D8F3TOAG4.html Nie dosc ze ich el presidente majaczy od rzeczy to jeszcze ma ambicje. Dowalic im !!!
  • co jeszcze trzeba by napisac na forum, aby byc usunietym z tegoz? Ja osobiscie prosze o usuniecie. Nie chce sie przypadkowo na cos takiego znowu natknac.
  • Kawka, opowiesci o kawkach (nie mylic z F. Kafka), troche pogawedek o cenach artykulow wyprodukowanych dla zachodnich wybrancow przez dzieci w trzecim swiecie, zaprzeczanie istnieniu biedy w krajach, pracujacych na potrzeby tej wybranej garstki polskich emigrantow. Nie czepialbym sie takich zainteresowan gdyby to forum nie nazywalo sie "Polonia". Garstka pijawek uzurpuje sobie nazwe calej grupy Polakow mieszkajacych w krajach innych niz Polska. Skad wiem o tem uzurpacji? Bo uc...
  • Pozwolcie ze zlamie swoje slowo I wlacze sie na to forum jeszcze raz. Cytuje tu wypowiedzenia ktore tak wszyscy goraco aprobujecie “Dobra europejska lewica skonczyla sie z momentem kiedy w Europie zabraklo proletariatu.” Lewica jak zdefiniowana ponizej istnieje na calym swiecie, USA, Szwajcaria Niemcy, Francja, kraje Skadynawskie etc no I tez … Izrael. Tak sie sklada ze obracam soie w towarzystwie inzynierow, lekarzy i naukowcow w powyzszych krajach, ciekawa d...
  • ------------------------------------------------------------------------------ -- Macie jakas opinie na ten temat czy wam jaj brak? Israel and Lebanon Stuck in Lebanon Jul 27th 2006 From The Economist print edition Why this war is likely to be long, unless America tries harder to shorten it ReutersWHEN the war ends, and if he survives it, Sheikh Hassan Nasrallah will probably think twice next time he is inclined to send his fighters across the border to attack Israel. But...
  • i od wczoraj nie rozmawiamy (po poludniu, jak zwykle, wszystko wroci do normy). A wzielismy sie za lby o -o coz by innego!?- wojne w Libanie... Czy klocicie sie o polityke? Czy "wielkie polityczne tematy dnia" was dziela- wasze malzenstwa, przyjaznie, rodziny, kochankow, absztyfikantow i inne dochodzace towarzystwo?
  • Wadera wyrzucila mnie ze swojego forum (kobiety i faceci czy cos w tym rodzaju). To w porzadku: jest to forum prywatne i jak gosc pierdzi to sie go przestaje wpuszczac na salony. Mam z tym jeden problem. Chetnie odpowiedzialbym Donowi i Marii ale nie widze w tym sensu zwazywszy, ze gospodarz tego forum tez moze mnie stad wyrzucic kiedy mu sie to spodoba. W zaistnialej sytuacji proponuje aby Maria i Don przeniesli sie na ogolnie dostepne fora lub aby gospodarz tego forum dal mi g...
  • Proponuje : Paryz,Berlin, Warszawa itp. Moze jak zacznie lac sie krew to dojdzie to do niektorych,ze to nie zarty. A moze sa jeszcze tacy co maja zludzenia? A moze faktycznie sa tacy ,ktorzy wierza,ze to wstretni Amerykanie wszystkiemu winni? Przypominam : Swieta wojna trwa i kazde dzialania maja z nia zwiazek. Islam ma opanowac swiat.tak jest od wiekow wpisane .Z tym sie rodza tak ich wychowuja. kochani liberalowie jak zwykle wy pojdziecie pierwsi pod noz !! kto nie zna histo...
  • mowia Izraelce. Inni mowia, ze smierc kliniczna. Wow, bedzie balagan - strach sie bac.......
  • Moi drodzy, jest u mnie psipsiöla, ktöra niedawno wröcila z Izraela, Tak wszyscy maja kota na punkcie ICQ. Czy wiecie co to jest? Czym sie to je? Czy to cos w rodzaju forum? Moze to nie amerykanskie tylko izraelskie "urzadzenie", ale prosze powiedziec co kto wie, pöki znajoma jest u mnie!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się