Forum Dom Budowa i remont
ZMIEŃ
      jadalnia

jadalnia

(10 wyników)
    • Rako Sandstone Kosc Sloniowa czy Paradyz Masto Bianco? Bede bardzo wdzieczny za opinie Inne opcje na chlodny bez mile widziane.
    • Witam kupiliśmy mieszkanie 3 pokojowe i nie wiem czy w łazience zmieścimy wannę i prysznic oraz bidet i sedes , a także jak zaplanować kuchnię aby była funkcjonalna mam troszkę problem myślałam o zabudowie w L zmieniliśmy projekt i nie ma w kuchni drzwi balkonowych tylko okno oraz łazienka ma przesuniętą ścianę za wanną w kierunku schodów na równi tam gdzie jest sedes proszę o pomoc
    • Chcialabym wiedziec jakie meble polskich producentow polecacie do jadalni i pokoju dziennego.
    • Co myślicie o tym: www.studioatrium.pl/projekt-domu-GL-156,174,61,parter.html
    • Wybraliśmy projekt domu z użytkowym poddaszem, ale ponieważ nikt go jeszcze nie wybudował mamy tysiące wątpliwości. Czy skosy nie będą uciążliwe, czy możnaby coć poprawić w rozkładzie pomieszczeń, czy schody w salonie wokół komina to dobry pomysł (mąż chce je zrobić ażurowe), czy wolna przestrzeń nad jadalnią nie będzie wiązała się z jakimiś niewygodami, jak ta wolna przestrzeń będzie wyglądała na poddaszu, czy nie będzie problemów z akustyką ...itp. Jednym słowem potrzebna jes...
    • Bardzo proszę o opinie na temat tego domu. Czy ktoś budował lub buduje domek wg projektu Galatea I w przygotowaniu? Proszę o wszelkie opinie i wskazówki dotyczące realizacji tego projektu. Z góry dziękuję. Podaję adres strony: www.domus.wroc.pl/projekt1.html?id=54
    • www.domywstylu.pl/projekty/jednorodzinne_z_uzytkowym_poddaszem/allegro_2/widoki.asp?id=476&ver=Y jeżeli macie jakies opinie to piszcie a tak ogólnie to podoba wam sie ? dodam że domek dla rodziców , dzieciów i dziadków razem czyli na 3 pokolenia musi starczyc
    • Jakie są plusy i minusy ? Moja kuchnia jest długa i wąska, a salon niezbyt duży (18 m2), korci mnie aby zlikwidować ścianę, przynajmniej częściowo, dzięki czemu uzyskałabym większą przestrzeń. Wiele osób mi to odradza (konieczność utrzymania stałego porządku w kuchni, zapachy, salon "traci intymność". Jakie wybraliście rozwiązanie i dlaczego ?
    • Prosze o wasza opinie odnosnie projektow domu. Moje glownie kryteria przy wyborze projektu to oszczednosc, prostota i latwosc wykonania. Jest nas 4 (2 dzieci). Dom ma byc postawiony na dzialce 850 m.kw. Ktory z tych projektow jest bardziej funkcjonalny i tanszy w realizacji. Osobiscie bardziej sie sklaniam do Lesnego zakatka, ale obawiam sie czy nie jest za duzy dla nas. projekty.murator.pl/?dh=dgj - Murator M03a Moje miejsce wariant I etap II www.mgprojekt.com.pl/domki/lesny/index.php
    • Na podstawie tego projektu bede robic indywidualny, ale pomysl jest zawarty w projekcie ponizej, bardzo prosze o uwagi www.archi-projekt.com.pl/ramka.php?i=projekty

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się