Forum Dom Kuchnie i łazienki
ZMIEŃ
      jadalnia

jadalnia

(6 wyników)
    • Witam wszystkich Mam nie lada problem z moim aneksem kuchennym. Proszę o uświadomienie mnie jak to kolorystycznie powinno pasować do siebie z jadalnią. Marzy mi sie waniliowa kuchnia fronty "ekrany". krzesla do jadalni mam juz dawno kupione wygladaja tak www.allegro.pl/item474253044_rattan_krzesla_dwa_kolory_solidne_i_ladne_wyprze.html tyle ze kolor jest ciemy jak na jednym z obrazkówk. Lampa w kuchni będzie wyglądać tak: www.topstylowe.pl/sklep_foto/big/2315.jpg i czy w jadalni...
    • Witam jestem na etapie szukania stołu do jadalni która jest polączona z salonem,panele w salonie są koloru ciemnego buku,meble niestety wenge(kupione pod wpływem chwili}a schody i belka w kominku w kolorze dębu za dużo tych odcieni jak na jedno pomieszczenie,kuchnia jest do przeróbki fronty chciałbym zmienić ale juz sama nie wiem czy zrobić pod kolor paneli,czy w odcieniu zbliżonym do schodów czyli dębu ,o stole nie wspomnę bo nie wiem z czym powinien się zgrać z salonem czy kuchnią ,pr...
    • Witam mam jadalnie łaczoną z kuchnią i duży drewniany stół, nakrywam go serwetą kłade po skosie ale jakoś mi to niezbyt pasuje macie jakieś pomysły na efektowne nakrycie stołu?
    • Co myślicie o meblach wenge w kuchni łączonej z salonem? Czy takie kuchnie nie okazują się zbyt smutne?Mam zamiar nabyć takie do nowego mieszkania ale naszły mnie wątpliwości..
    • Chciałam zakupić taki stół do jadalni. Napiszcie proszę jak z jego użytkowaniem, czy łatwo utrzymac go w czystości i czy faktycznie blat sie nie rozbije gdy przypadkiem przewróci sie na niego np pełna butelka wina ? Co myślicie na temat stołu którego blat jest ze szkła???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się