Forum Dom Architektura
ZMIEŃ
      jadalnia

jadalnia

(6 wyników)
    • www.twojprojekt.pl/projekty/cedryk walcie śmiało
    • www.archipelag.pl/domek.php?KatID=3090100&ProjID=621 na pierwszy rzut oka projekt wygląda na prosty w realizacji ale nie jestem architektem i pewnie nie widzę ukrytch"myków",byłbym wdzięczny za fachową ocenę.
    • witam poproszę o wszelkie opinie, uwagi nt. tego projektu i kosztów jego realizacji. Dom ma być przeznaczony dla małzeństwa z dwójką dzieci. dziekuje www.archipelag.pl/domek.php?KatID=3990500&ProjID=574
    • Projektując dom wymyśliliśmy kominek na środku pomiędzy jadalnią, a salonem. W tym roku chcielibyśmy postawić kominek. Niestety nie spotkaliśmy do tej pory zbyt wielu pomysłów na ten temat. Czy ktoś z Państwa miał z taką sytuacją do czynienia? Pozdrawiam Donc
    • Diuna(13)

czy ktos widzial wersje wybudowana? jak wam sie w ogole podoba? bedzie troszke zmian, gabinet na dole przerobimy na pom gosp z pralnia i bedzie pomieszczeniem przejsciowym miedzy garazem i wiatrolapem. poza tym kilka drobniejszych zmian. Elewacja w zupelnie innym stylu niz na wizualizacji. chcemy nowoczasną bardziej a oto projekt: domoweklimaty.pl/index.php?id=4&hid=1589 Agata
    • Zastanawiam sie jak mogłabym urządzić wnętrze mojego domu, chodzi mi o kolorystykę, meble tak żeby wszystko do siebie pasowało. Mam otwarty salon, hol, jadalnie oraz kuchnię. Marzą mi sie megble do kuchni w kolorze czerwonym ale w jakim kolorze powinny być ściany w jadalni lub salonie? Nie chcę żeby to wszystko się ,gryzło,?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się