Forum Dom Kuchnie i łazienki
ZMIEŃ
      jasiek

jasiek

(4 wyniki)
    • Ostanio użądzałam mieszkanie i przez przypadek znalazłam sklep internetowy z agd.Ceny naprawdę są bardzo niskie i oczywiście w cenie przywiezli mi sprzęt oraz wnieśli na 3 piętro,dodam że mieszkam w Piastowie.Warto polecam bo ja na 3 rzeczach zaoszczedziłam ponad tysiąc złotych. Dla zainteresowanych podaję adres:www.brava.pl
    • Witam, chciałbym się czegoś dowiedzieć na temat elektrycznego ogrzewania podłogowego. Obecnie moja budowa (blok) jest na etapie ścianek działowych. Wodne ogrzewanie podłogowe nie wchodzi w rachubę, ale zastanawiam się nad elektrycznym. Łazienka nie jest zbyt duża bo ok. 225x255. Moje pytania są następujące: 1. Jakie koszty początkowe powinienem założyć - tj koszty maty, ułożenia, dodatkowych akcesorii? 2. Jakie są późniejsze koszty eksploatacji (dodatkowo byłby grzejnik w łazie...
    • Czy ktoś z Forumowiczów miał kontakt z armatura Bonetti? Godne polecenia, czy raczej lepiej trzymać sie od nich z daleka?
    • chciałbym sie dowiedzieć czy ma ktoś może założone elektryczne maty grzejne pod płytkami w łazience. Interesuje mnie jak długo nagrzewa się taka podłoga przy macie i czy warto zakładać taki bajer w łazience która ma 2m. Ma to spełniać tylko efekt ciepłej podlogi i być ogrzewaniem dodatkowym.
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się