Forum Praca Praca - Warszawa
ZMIEŃ
      jutro

jutro

(3 wyniki)
    • mam rozmowę kwal w Warszawie. W - wy nie znam, czy ktoś mi może powiedzieć, w jakiej dzielnicy jest ul. Limanowskiego ? Jaką linią można się tam dostać z Dworca Centralnego ? Z góry dziękuję.
    • dokładnie ... Skończyłam studia dzienne (sic!) dziennikarskie równocześnie przez ponad 3 lata pracując w radiu i w gazecie. Po skończonych sti=udiach skończyła się też umowa, bo niestety PR woli zatrudniać studentów cieszących się z 200 zł na miesiąc. Ludzie, co to za kraj żeby nie można było znaleźć normalnej pracy za godziwe pieniądze ??? I nie mówię tu o kilku tys ale chociaż o 1500 zł - które nota bene jest uważane za postawę ROSZCZENIOWĄ ??? Boże chyba znajdę jelenia ...
    • Aż mi się chce wyć!!!! Sprawa wygląda tak: - dostałam pracę co wywołało moją niezmierną radość i euforie (szukałam 5 msc-y, 100 podań itp) - praca w firmie polskiej, dość prężnie rozwijającej się;(produkcyjno handlowo usługowa), zbyt na całą Polskę (wszystkie markety, kawiarnie itp) - stanowisko sekretarka, - oczywiście moją rolą jest również wsparcie językowe; firma zaczyna eksportować i konieczna jest osoba, która odbierze telefon od np. amerykańskiego kontrahenta i dogada si...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się