kalkulatory

(3 wyniki)
  • To raczej ciekawostka skadajaca sie z 9 pytan. Moj wynik: Jesli skorzystam z jajeczek dawczyni to moje szanse wzrosna z 24,6 na 37,8 - niezla roznica. Duza procent mozna tez zyskac decydujac sie na odpowiednie hormony. Maksymalnie wyciagnelam 41,5 %. WOW prawie 50 ;) [url]http://ivfpredict.com/index-1.html A jak to wyglada u Was?
  • pierwszy dzień cyklu miałam 05.11 kochaliśmy się z mężem 17 i 20 18tego pobolewały mnie jajniki (owulacyjnie?) czy można powiedzieć ze się idealnie wstrzeliliśmy? (boże jakie to dwuznaczne!!!! :) :) ) wiem, ze są kalkulatory dni płodnych ale proszę napiszcie co myślicie
  • Mam nastepujace pytanie, czy w pierwszym cyklu po odstawieniu antykoncepcji hormonalnej mozna wyznaczac dni plodne na podstawie tradycyjnych metod obliczania, tzn ze owulacja wystepuje w przypadku 28dniowego cyklu 15 dnia? Wiem z kilku zrodel, ze plodnosc jest o wiele wieksza zaraz po odstawieniu pigulki, ale chcialabym potwierdzenia od osob majacych doswiadczenie w tej kwestii. Z gory dzieki za odpowiedz!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się