kark

(7 wyników)
  • Od kilku miesięcy mam pod skórą wyczuwalne coś jakby guzki w wielkości grochu. Najpierw pojawiło się między uchem a żuchwą a teraz mam tego jeszcze trzy na odcinku szyjnym kręgosłupa. Może któraś też miała coś podobnego i co to było? Nie jestem pewna czy powinnam z tym lecieć do lekarza i jak tak to do jakiego? Pierwszego kontaktu?
  • Witam, mam 19 lat, od zawsze po prawej stronie karku, ze 2 cm pod linią włosów miałam małą, wyczuwalną pod skórą kulkę, ostatnio zaczęła mnie boleć i wydaje mi się, że jest większa, widać ją lekko z zewnątrz (takie małe uwypuklenie na skórze). Spytałam się znajomych, czy coś takiego mają i powiedzieli, że nie wyczuwają u siebie pod palcami takiej kulki jak moja. Po lewej stronie nic takiego nie mam. Co to może być i czy iść z tym do lekarza?
  • witam dzis wyczulam zgrubienie pod skora na karku ale zadnego guzka ani nic tam nie ma czy maiaa z was ktoras cos takiego??
  • Co zrobić? Czy ktoś jescze ma takie problemy? Jak sobie z tym radzicie?
  • Dziewczyny, pomóżcie , od rana boli mnie szyja, ledwo mogłam przez cały dzień ruszyć głową. No ale teraz to już dramat. Boli mnie cały kark, muszę leżeć na wpół siedząco, o ruszeniu głowy nie ma mowy. Ki diabeł??? Czymś to posmarować? Nie wiem, jak ja zasnę...
  • Co to może być? Trwa to od kilku dni, temperatura 39 jak bierze tabletkę temperatura spada na czas działania tabletki do 37-37,7, kobieta ma 27 lat
  • Hej mam popękane naczynak na udach i troszke na ramionach poradzcie mi jak balsam bylby dobry???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się