Forum Zdrowie Borelioza
ZMIEŃ
      kark

kark

(4 wyniki)
    • Witam mam pytanie czy ktoś na forum ma kręcz karku i jak on sie u Was objawia...? Czytałam że kręcz to przechylenie głowy w jedną stronę do barku i utrzymywanie się w tej pozycji... Ja natomiast pare lat temu trafiłam do szpitala bo mi wykręcało głowe w prawo i lewo przez kilka minut oczywiscie lekarze postawili diagnoze odwodnienie...Pytam gdyż znowu po lekach mam napiety miesien i wrażenie jakby mnie chcialo wykręcac ehhh z góry dziekuje Wszystkim za odpowiedzi:)
    • Witam ,mam pytanie czy przy boreliozie wystepuje sztywnosc karku? mam tez problem z kregami szyjnymi puchna do rozmiaru pilki do tenisa jednego dnia ,a na drugi dzien nie ma znaku .To samo dzieje sie z koscia ogonowa plus do tego typowe objawy neuroboleriozy ktora powrocila po 5 latach gdyz byla leczona tylko 6 tygodnii unidoxem .Tak naprawde to nie doszlam do siebi po antybiotyku wiec dostalam sterydy po ktorych mialam straszne skutki uboczne . A i jeszcze jedna sprawa czy mozn...
    • Moje pytanie jest w temacie.Czy u kogoś bb dała takie objawy bo wydaje mi się,że jestem wyjątkiem chyba,że to nie od bb a dystonia?
    • witam proszę o pomoć jestem po ok 3 tygodniach brania unidox mam jeszcze może na tydzień antybiotyku. Zacząlem brać po ok 2 dniach zobaczenia rumienia. Aktualne mam problem z karkiem (co jakiś czas mnie boli ) inne problemy znikły no może jeszzcze jakieś szczykanie w kolanie pozostało Co mam dalej robić iść jeszcze do lekarza po kolejne antybiotyki Biorę 2 razy dziennie 100

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się