Forum Dom Kuchnie i łazienki
ZMIEŃ
      kinkiet

kinkiet

(3 wyniki)
    • Od dluzszego czasu poszukuje na sciane do salonu brazowych kinkietow prostokatnych lub kwadratowych. Zalezy mi na tym aby kinkiety nie byly wykonane z metalu, ale np z drewna w kolorze wenge lub lub ciemnobrazowym.Jesli macie cokolwiek na ten temat to prosze o namiary.
    • Juz sama nie wiem jakie powinny byc zeby dobrze oswietlaly twarz (np. przy robieniu makijazu.) Czy moga byc kule otwarte od gory, czy np. takie skierowane w dol, czy koniecznie regulowane czy raczej takie "patyki" po obu stronach. Mam sufit powieszany w lazience wiec na gorze sa halogeny.
    • Witam, Właśnie skończyłam blisko 7 tygodniowy remont łązienki i wc. Wszystko zgodnie z planme, ale aby efekt był pełny potrzebuję pomocy: 1.gdzie można kupić ładne, dające dobre światło kinkiety?! Obeszłam całe (!!!) Trójmiasto, w rezultacie po obu stronach lustra wisza najtańsze tymczasowe. Kupiłam wcześniej piękne szklane (rżnięte szkło, śliczne),ale dawały zero światła.Wszyscy mi radzili,że najlepiej dać kinkiety po bokach lustra, teraz (nie do zmiany) żałuję,że nie zdecydo...
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się