klima

(4 wyniki)
  • Upały(16)

Lato dopiero się zaczyna,czas sprzyja dalekim wyjazdom.Wiadomo nie wszyscy mają klime a ci co mają też nie są wolni od zagrożeń. Jak bezpiecznie podróżować w klimacie równikowym? Jak dajecie sobie radę jadąc w blaszanym pudle rozgrzanym do 70" Celsjusza? Mam nadzieję że dezodorant to nie jedyny pomysł na "upalne podróże"? Pozdr.
  • zamarzają mi szyby w aucie ale od wewnątrz, gdy odladzam to w trakcie jazdy nadal mi zamarzają. Słyszałam, że przyczyną może być to, ze ogrzewanie kiepsko mi działa. Osobicie się nie znam i chciałam zweryfikować tą informację
  • jestem początkującym kierowca, autko mam dość porządnie wyposażone (wspomnę tu o klimie, bo może miec znaczenie w tym wypadku). Problem z którym się dość często zmagam to zaparowana szyba przednia. Manipuluję klimą, nawiewami, rozhermetyzowuję autko itp. ale, mam wrażenie, ze efekty są raczej przypadkowe. Mam więc pytanie do wtajemniczonych, jak postępować, by szyby nie zaparowywały i jak postąpić, jeśli już zaparują, by błyskawicznie stały sie przejrzyste. pzdr
  • Jakie są Wasze opinie nt tych dwóch samochodów. Przymierzam się do zakupu jednego z nich ale nie mogę się zdecydować. Jakie są plusy i minusy? Czy np. do Toyoty są droższe części? Planuję zakup samochodu ok. 2 letniego. Bez żadnych buzerów typu podgrzewane lusterka czy klima.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się