kostka

(4 wyniki)
  • Witajcie w niedziele skręciłam nogę spadając z 2 schodów i noga wpadła mi pod ukos i pod pupe i jeszcze na niej siadłam :( pojechałam w poniedziałek do szpitala na SOR zrobili przeswietlenie bo była bardzo spuchnięta i nie mogłam na niej stanąć. W przeswietleniu wyszlo ze skrecenie tylko. Daja szyne przepisał tabletki Cyclo3Forte, i zastrzyki przeciw zakrzepowe i jutro pojutze wysyłaja do ortopedy urazowego, przed wczoraj byłam u ortotopedy opowiedziałam mu jak to sie stało i on powiedz...
  • Witam, Czy normalne jest, że kostka po 2 miesiącach od skręcenia (upadek z konia) bardziej boli i gorzej wygląda niż po zdjęciu gipsu po 3 tygodniach od wypadku? Od zdjęcia gipsu starałam się normalnie chodzić (utykając niestety). Kostka jest obustronnie opuchnięta, lekko zasiniona, boli, kiedy jest opuszczona w dół (czyli przez cały dzień) i przy chodzeniu. Nie jestem pewna, czy jest to stan normalny, czy nie wskazuje to na jakieś kłopoty naczyniowe.
  • tydzien temu zlamalam kostke z przemieszczeniem niewielkim , to moje 1 zlamanie (kolejnych nie planuje :-D) po 1 kontroli jest ok, nastepna za tydzien i jak do tej pory bylo znosnie to teraz jest coraz gorzej... czy to normalne ze boli mnie coraz bardziej? coraz mocniej, czesciej i dluzej i ketonal wogole nie dziala (w zasadezie to nigdy nie dzialaly na mnie leki z ibuprofenem) - co jeszcze moglabymj wziasc zeby tak potwornie nie bolalo? doswiadczeni pomozcie .., bo juz rady...
  • Witam! Skasowałem sobie kostkę w wakacje podczas pracy, dostałem 5 zastrzyków na odbudowę stawu i więzadeł (przez ostatnie 2 lata skręciłem ją kilka razy do tego stopnia że jest niestabilna) i jedynym warunkiem pod którym mogę grać w cokolwiek jest noszenie stabilizatora stawu skokowego. Może ktoś się orientuje na rynku? Cena nie gra roli, mam refundację z NFZtu. Znalazłem w sklepie takie dwa [ www.aircast.pl/index.php?p20,stabilizator-stawu-skokowego-airsport] [ www.aircast.pl/in...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się