Forum Kuchnia Przepisy
ZMIEŃ
      kotlet

kotlet

(10 wyników)
    • strasznie odkrywczy ten przepis
    • chyba jeszcze trzeba posolic kotleta, zanim sie go obtoczy w panierce. tak przynajmniej ja robie, bo sol w panierce nie dziala tak jak sol na miecho...
    • Fajne, ale zdecydowanie trzeba dodać czosnek - ze 3 ząbki, paprykę ostrą, w ogóle jakieś ostre przyprawy i smażyć małe kotleciki.
    • dlaczego smalec??!!! czy nikt nie smazy na oleju???
    • Naprawde fajny przepis, co prawda uzylam suszonego tymianku zamiast swiezego, ale i tak bylo pysznie! Polecam!
    • Zamiast bułki tartej proponuje płatki owsiane
    • Super ekstra czad :) Polecam! Nawet i bez sosu są pyszne ;)
    • Co robię nie tak, że moje mielone są najczęściej suche i twarde jak kamienie. Czy daję czegoś za mało lub za dużo? A może macie sprawdzone przepisy na idealne mielone i zechcecie się nimi podzielić? z góry dziękuję za odpowiedź
    • Proponuje zamiast namoczonej bułki dodać bułki tartej - kotlety są wtedy bardziej "chrupkie" i nie pecznieją na patelni, pychotka...
    • Jestem autorką powyższego przepisu. Jest to przepis szybki i prosty, każdy z podanych składników bez problemu można kupić i nie trzeba biegać po specjalistycznych sklepach, których brakuje w małych miejscowościach. Polecam go każdej nawet początkującej kucharce. Jeśli przepis się wam spodoba to może napiszę kolejne. Pomysłów mi nie brakuje. Moim marzeniem jest wydanie własnej książki kucharskiej zprostymi przepisami takimi jak ten. SMACZNEGO!
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się