krew z nosa

(6 wyników)
  • Zdarzyło mi się kilka razy,nad ranem,że puściła mi się krew z nosa.Nie wiem czy powinnam sie tym martwić.Mam też dodatkowo ścierpnięte,zdrętwiałe stopy jakby nie ukrwione,nie wiem ,czy ma to z tym wogóle jakiś związek.Wieczorami jest mi z kolei zimno(śpię w piżamie,skarpetkach,szlafroku)Boli mnie też mocno pod lewą łopatką.Akurat wszystko naraz.Co się dzieje?
  • często leci mi krew z nosa; po malo skutecznej kuracji lekami lekarka obwieścila, że chyba czeka mnie zabieg przypalania naczyń; chociaż jak sama stwierdzila cytuję "może lepiej go uniknąć, bo to jednak zabieg anastezjologiczny..."; pocieszyla mnie, nie ma co; czy ktos ma wiedzę lub doświadczenie w tym temacie??
  • Szczerze powiem, nie mam czasu szukać, czy coś było na ten temat...Chodzi o moją mamę. Ma 62 lata i cierpi na krwotoki z nosa. Miała robione przeróżne badania. Ciśnienie w porządku, krew w porządku. Dostała jakieś leki na krzepnięcie, ale nawet to pomogło tylko na kilka dni. Wymyśliła ona sobie, że to może być jeden z objawów tętniaka mózgu. chcemy zrobić tomografię, ale okazało się, że może nie wykazać. Lekarz każe czekać cierpliwie (termin badania na tomograf na kwiecień). Co Wy na to? Może...
  • Jak ktoś brzydliwy, to niech nie czyta. Od paru dni przy czyszczeniu nosa pojawia mi się krew, najpierw troszkę i tylko suche, potem coraz więcej, dziś już leciała mi krew. Kaloryfery - odpadają. W ciąży nie jestem. Niedoborów witaminy C nie powinnam mieć, bo jest lato, warzywa, owoce jem, przedwczoraj łyknęłam porcję rutinoscorbinu, pół dnia było lepiej, dziś w południe też - no i niedawno ta krew. Narkotyków ani tabaki nie wciągam. Nadciśnienia nigdy nie miałam, raczej w dr...
  • krwawienie z nosa. Od jakiegoś czasu ( trzeci rok) mam straszne krwotoki z nosa. Zawsze dzieje się to zimą. Lekarz powiedział że anemia ale biore witaminy, dbam o siebie. Krew zawsze leci mi tylko z jednej dziurki. Mam przy tym zawroty głowy i robie się blada. Sa jakieś domowe sposoby na to???
  • ostatnio zdarza mi sie,ze leci mi krew z nosa.dodam ze wyniki ostatnich badan mam bardzo dobre...do dlaczego moj nosek krwawi.... asia i 15 tyg dzidzi(w brzuszku)
Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się