kwiaty

(16 wyników)
  • Witam, potrzebuję zakupić kwiaty w kolorze lawendowym do doszycia na sukienkę ślubną, średnica ok. 5cm - czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć, gdzie kupić takie kwiaty?
  • co sądzicie o kuponach lotto zamiast kwiatów? jak myślicie w jaki sposób poinformować o tym gości? zrobić jakąś dopiske na zaproszeniu?
  • zastanawiam się czy bukietu ślubnego nie zamawiać właśnie w tej kwiaciarni? oglądając katalogi jeden bardzo mi sie spodobał. Jednak słyszałam rózne opinie na temat świeżości sprzedawanych tam kwiatów? czy wiecie coś na ten temat? mysle też o wpięciu żywego kwiatka we wlosy. Pani w ogrodach mi powiedziala ze mogą zrobić mi 2 komplety do wlosow gdyby z jednym się cos stalo to jest drugi na zmiane. Co sądzicie??
  • Może ktoś mnie uświadomi jakie orientacyjnie koszty muszą ponieść za dekoracje kościoła, samochodu kwiatami żywymi i kogo polecacie .
  • Witam wszystkie Panny Młode! Zastanawiam sie nad wyborem zywego stroiku do wlosow, jednak chcialam sie dowiedziec gdzie i z jakich kwiatow mozna zamowic w miare trwaly stroik do wlosow. Nadmienie, ze nie bede miala welonu tylko ten stroik, wiec chodzi mi o cos co wytrzyma cala noc, bo w przeciwnym wypadku nic mi nie zostanie. Moze potraficie doradzic jakie kwiaty nadaja sie do wpiecia w kok hiszpanskii (slub we wrzesniu to pewnie tez nie ma wszytskich kwiatow dostepnych). Czekam ...
  • wyjeźdzam w czwartek na ślub do Niemiec i potrzebuję pomysłu co w zamian dać zamiast kwiatków pod kościołem ponoć są tam drogie więc wolałabym coś drobnego kupić tutaj co można dać oprócz maskotki??
  • witam was wszystkich.mam takie pytanie-co można dać Mlodej Parze oprócz kwiatów?niedługo będę panną młodą i nie chcę dostać np 70 bukietów bo i tak zwiędną i będę zmuszona je wyrzucić.wiem ze jest to tradycja i bardzo ładnie to wygląda ale jednak wolałabym coś innego.bardzo prosze o wpisywanie swoich propozycji.
  • Witam. Czy ktoś może mi polecić dobrą kwiaciarnię w Częstochowie?
  • Czy ktoś wie jaki jest przybliżony koszt dekoracji kościoła?
  • Wybieram się do koleżanki na ślub. Zastanawiam się nad jakimś prezentem, może być ode mnie a może od 3-4 osób. Zaproponujcie mi jakąś przydatną rzecz, co wy dostaliście
  • j.w. chcialem oświadczyć sie Swojej dziewczynie, pierścionek już mam, zabieram ja na wycieczke i tam chcialbym sie jej oswiadczyc.ale mam jeden problem, co z "poproszeniem" o jej reke rodzicow mojej dziewczyny? jak to wszystko sie odbywa?? pomocy!!!
  • Co proponujecie na podziekowania dla rodzicow kwiaty czy moze cos innego bardziej oryginalnego ????
  • Witam. Czy ktoś korzystał z usług ww kwiaciarni przy dekoracji sali weselnej??? Powiedzcie mi jaki jest koszt takiej imprezy???
  • nie mam pomysłu na prezenty dla mam ( mój tata i tata mojego narzeczonego niestety już nie żyją) nie wiem co im wręczyć na weselu podczas podziękowań, oczywiście będą kwiaty ale co poza tym? co wy dajecie?? znalazłam w internecie jakieś dyplomy dla rodziców ale nie wiem czy to dobry pomysł? nie wiem czy pasuje wręczyć mamom dyplom z napisem "kochani rodzice" jak są tylko mamy?
  • Czy ktoś z Was korzystał z usług finezji? Proszę o opinie.
  • Bardzo serdecznie polecam konsultantów slubnych z firmy finezja.zajęli moim slubenm bardzo profesjonalnie ,udekorowali przeslicznie sale i kosciół .,a wiązanka slubna przebiła moje wszelkie oczekiwania.pełen profesjonalizm .pełen wybów wiazanek i wystrojów,,,serdecznie polecam www.finezja-konsultacjeslubne.page.tl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się