laski

(4 wyniki)
  • ej mam niezle zacmienie bo w sumie nigdy tego nie praktykowalam... jakos z lenistwa. odswierzcie mi pamiec jak sie liczy kiedy bedzie nastepna miesiaczka?od pierwszego dnia okresu ile dni...?
  • Tak ogólnie i przepraszam za szczegóły. Budzę się w nocy (punktualnie 1-2 w nocy) z potwornym bólem brzucha. W zasadzie ból jest tak wielki, że promieniuje na plecy, aż chodzę zgięta w pół. Ból jest ogromny i przytłaczający. I atakuje w sumie nagle. Ustępuje dopiero jak zwrócę wszystko z żołądka. Przy czym pierwszy paw jest taki pól prowokowany następne następują samoistnie. I tak heftam nieraz godzinę póki wszystkiego się nie pozbędę z żołądka i wtedy ból znika. Mam takich napadów z...
  • jak baralam bigulki anty o 10 o teraz mam barac o 9 ???
  • przepraszam wiem ze to nie na to forum ale prosze poradzcie mi.zareczylam sie a on mnie oklamuje np:ze jest pozniej bo byly korki a tak naprawde to siedzial w barze i gral lub ze wieczorem nie wychodzi bo nie ma ochoty i chce zostac ze mna a jak przyjdzie kolega to z nim idzie, zrobil tak dzisiaj a ja w zlosci oddalam mu pierscionek i powiedzialam zeby go dal koledze.przyznam ze czesto chce mnie gdzies zabrac ale jak pomysle ze bedziemy siedziec a on bedzie sie za co ladniejszymi ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się