Forum Mężczyzna Mężczyzna
ZMIEŃ
      lesbijki

lesbijki

(10 wyników)
    • Co raz częściej słyszę historię o tym, jak to kobieta zakochała się w geju, albo o tym, że mąż ją zdradził z facetem i odszedł do INNEGO. Jak to jest że nigdy nie słyszałem o sytuacji, że facet zakochał się w lesbijce? Czy to nie jest przypadkiem tak, że my faceci mimo wszystko mamy lepszą intuicję? Albo, że lesbijek jest mniej niż gejów i się na nie trafia tak często? Sam nie wiem...macie jakiś pomysł wytłumaczenia?
    • No wlasnie dlaczego ? Wszedzie tylko geje i i ich sprawy. Sytuacja zmusila mnie do emigracji i np. w mojej pracy jest nasz az 8 ! Ciekawa jestem czy ktos z podobnych powodow wyemigrowal.
    • W moim Fiacie Uno z 1999.02. 1000 ie w zimie zasłaniałem 3/4 atrapy od góry, czyli dolna część chłodnicy,jej 1/4 była odsłonięta co spowodowało szybsze rozgrzewanie się silnika a co za tym idzie szybciej włączałem ciepełko w kabinie a spalanie utrzymałem na przyzwoitym poziomie to znaczy 6,5 do 7,0 l/100km.Sprawdziłem to stosując wzór na spalanie i nie w głowie mi oszukiwanie .Karol
    • www1.gazeta.pl/fotografie/5,35077,1523640.html?x=0 niech nam zyje gay pride! hip hip hurra! precz z ciemnota!
    • Mężczyźni powiedzcie sami, czy podnieca was widok powiedzmy całujących się kobiet??? Jestem ciekawa waszych opini.
    • niestety nie przekonam sie do was mezczyzni, nawet umyci macie taki smak i zapach ciala, ze uciekam gdzie pieprz rosnie. my kobiety jestesmy o wiele subtelniejsze, mamy delikatna skore i pieknie pachniemy, bynajmniej stwierdzam to na swoim przykladzie i mojej przyjaciolki. a wy to sie pocicie, smierdzicie i bleee... nie wiem jak mozna sie czyms takim podniecac. takze wydaje mi sie, ze bede lesbijka.
    • Ja nie jestem gejem, ale po przeczytaniu postu "Zdrowe postrzeganie siebie...." zastanowiła mnie jedna rzecz. Mianowicie, odkrywanie swojej seksualności (homo szczególnie). Zawsze mi sie wydawało, ze homo lub hetero (tudzież bi) człowiek się rodzi. W większym lub mniejszym stopniu skłonności seksualne mogą być hamowane, szczególnie jeżeli nie są aprobowane przez społeczność, w której wyrastamy. Ale jak mozliwe, ze człowiek odkrywa "raptem" to, ze bardziej skłania się ku osobnik...
    • Jeżeli jest forum :muzyka ,foto,zdrowie kobiety,pediatria itd.dlaczego szanowna redakcja nie pomyślała o forum dla kochających własną płeć?Z tego co wiem sprawa ta dotyczy znaczącego odsetka kobiet i mężczyzn.Myślę że powodem dyskryminacji osób o orientacji homoseksualnej jest niezrozumiała pruderia osób prowadzących forum, a także strach przed reakcją obłudnego kleru zdominowanego przez kochających inaczej.Droga redakcjo!W Polsce żyje coraz mniej katolików ,a coraz więcej europe...
    • ....szczesliwie zamieszkalam ze swoim chlopakiem. Problem polega na tym ze moi rodzice nie maja pojecia ze nie jestem lesbijka. W zasadzie nie jest to nic strasznego i mysle ze moglabym spokojnie to ukryc bo mieszkam za granica i kontaktujemy sie glownie przez telefon. Chcialabym jednak zeby wiedzieli ze jestem szczesliwa ze swojego stylu zycia. Za miesiac moi staruszkowie przyjezdzaja zeby mnie odwiedzic i nie wiem czy powinnam im powiedziec wczesniej, czy po prostu pokazac wp...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się