Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      lesbijki

lesbijki

(8 wyników)
    • dlaczego coraz więcej młodych kobiet przyznaje się do romansów z inną kobietą? jak nie z nią to chociaż w trójkącie, dziewczyny pogłupiałyście? jak mogą wam się podobać cycki? nie mówiąc już o reszcie! a tak serio to naprawdę ostatnio jest nagminne, straszne :(
    • Mam ogromny problem. Nie umiem okreslic mojej seksualnosci. Zawsze myslalam, ze jestem totalnie napalona na facetow. A teraz zdara mi sie, ze na widok kobiety wzdycham. Mam problem. Prosze jakas lesbijke o kontakt ze mna pod majlem zagubionaduszamarii@op.pl
    • ostatnio byłyśmy na imprezie z przyjaciółka, bylo klika osób , znamy sie z 15 lat, Ona ma dziecko i faceta ja też mam faceta, no i troche sie upiłysmy i mieliśmy usnąć i wyszła dziwna sytuacja że leżałyśmy we dwie na łóżku i zaczełyśmy sie zgrywać i wyszło tak ze zrobiłyśmy sobie palcówke ... rano smialyśmy sie z tego ...ale jednak to było strasznie dziwne a zarazem troche pociągające...ale przecież jesteśmy normalnymi dziewczynami którym podobają sie faceci a tu taka sytacja ......
    • Wku..a mnie to, jak widzę 17-letnie dziewczynki, które piszą na randki.o2.pl że pano dziekuję, szukam pań. Powiedzcie mi, co taka zasmarkana malolata wie o seksie, ze juz dziekuje panom, dochodze do wniosku, ze staje sie modne sypiac z kobietami (albo przynajmniej udawac), co o tym sadzicie?
    • Co o nich sądzicie? Czasem dochodzę do wniosku, że skoro z facetami nie mogę się dogadać, to może spróbować związku z kobietą? Tylko gdzie znaleźć jakąś z podobnymi problemami? Facet rzadko kiedy w 100% zrozumie kobietę, za to kobieta z kobietą przeważnie się dogaduje...
    • Przyznaję ze wstydem,że nie znam żadnej, mało tego nie bardzo wierzę,że istnieją naprawdę. Może to tylko chwilowa moda lub kaprys? Kiedyś byli tylko homoseksualiści ale oni są rodzaju męskiego.Świat zwariował ))))
    • Zarówno fizycznej jak i psychicznej?
    • ostatnio odkrylam ze cos jest ze mna nie tak - nie w sensie negatywnym, ale ze to jest jakies dziwne conajmniej - otoz, czuje sie ze tak powiem jak magnes na gejow. Mam wiecej homoseksualnych znajomych niz hetero. nie zrozumcie mnie zle, bo w niczym mi to nie przeszkadza, poprostu ostatnio wydalo mi sie to dziwne. Ale oni na prawde do mnie lgna :) nie wiem... moze tylko jetem przewrazliwiona, ale czy wam nie wydaje sie to nienaturalne?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się