Forum Kobieta Wysokie Obcasy
ZMIEŃ
      lesbijki

lesbijki

(6 wyników)
    • Pani lesbijko, dlaczego pani kłamie ? Nie może pani uczyć nikogo tolerancji. Akceptacji dla tych dewiacji - z pewnością usiłuje pani uczyć. Tolerancji już nie. Byłoby to wbrew temu, czym jest tolerancja.
    • Czyz taki artykul mozna komentowac??coz mozna by tu jeszcze dodac? Nic, wszystko jasno, zrozumiale i wyraznie napisane, z jedna tylko nutka tesknoty w sen , ktory nigdy sie nie zrealizowuje: szkoda Pani Kingo ze nie mamy senatorow i ministrow jak Pani, ktorzy maja w glowach wszystko poukladane Bóg stworzył człowieka, ponieważ rozczarował się małpą. Z dalszych eksperymentów zrezygnował.
    • wpatrywałam się zdjęcie tej kobiety i widziałam panie z polskich plaż ok. 60-70. Nie, one jednak były nieco szczuplejsze.
    • Wyjściowe założenie, niczym nie udowodnione, mające być przyjęte na wiarę, że normalność = dewiacja, powoduje absurdalne konsekwencje w rozumowaniu, które, oczywiście, muszą być odrzucone.
    • dziewczyno, jestes jedyna uczciwa w tym kraju- nieobciazona zadnymi sentymentami katolickimi, feministycznymi, korowskimi i innym dziadostwem... i love you ! mam nadziej, ze bedzie ten felieton co tydzien! placcie jej zydzi ile bedzie chciala bo ona lepsza niz ta akcja z makulatura we wtorki /albo poniedzialki?/ !
    • Jak zwykle - dzięki za inteligencję i trafną analizę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się