Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      lesbijki

lesbijki

(18 wyników)
    • Jak w temacie Dwie bardzo stare lesbijki, sporo naduzywające alkoholu, próbujące mnie spic w swoim drewnianym domku na wsi (Jezu, po co one mnie uijały?!) i mój syn, lat 14, który wraz z kumplem wybrał sie na wyprawę do zytomierza chyba albo w jakieś inne równie abstrakcyjne miejsce dodam, że wypad z UK sie odbywał to wszytsko własnie mi sie przysniło i sie częsę
    • Słucham tego chłopaka i totalnie mnie nie przekonuje taka sytuacja. Dzieciak na dzień dobry powiedział "cieszę się że nie mam ojca" wytłumaczył że ojciec jest surowy a dwie mamy są lepsze (co za idiotyczny obraz ojca ten dzieciak ma w głowie?) Wypytują go "co powiesz jak Cię zapytają że nie masz ojca" a on m.in. że woli nie mieć ojca. Przepraszam, ale wg mnie ten dzieciak ma skrzywiony obraz rodziny. Nikt go nie nauczy jak być mężem, ojcem i facetem. Wizerunek ojca ma skrzywiony. A obie m...
    • Taki oto tekst: wyborcza.pl/1,76842,8034607,Jestem_nauczycielka_i_jestem_lesbijka.html Bardziej spodziewałam się jakiś sprzeciwów ze strony rodziców, a o tym w tekście nie ma nic. Najbardziej zaskoczyła mnie reakcja nauczycieli, którzy ostentacyjnie udają, że nie widzą autorki tekstu. Taka reakcja nie przystoi dorosłym ludziom, tym bardziej nauczycielom. Ciekawa jestem Waszej opinii na temat tej sytuacji. Pod tekstem jest wiele komentarzy, ale mnie interesują opinie mam. ...
    • Mam nadzieję, że dałam wystarczająco chwytliwy tytuł :P A poważnie, to jestem baaaardzo ciekawa, co o tym sądzicie... www.gazetawyborcza.pl/1,75480,5133607.html
    • Co wy na żarcik pana Węgrzyna odnośnie patrzenia na lesbijki? SZowinizm i seksizm w najgorszym wydaniu, ale takiego nie brak nawet na naszym matczynym forum;) Tyle, że posła obowiązują jakieś inne normy niż takiego Ducha Mariana.
    • zyciegwiazd.onet.pl/62847,0,1,ktore_polki_podobaja_sie_polskim_lesbijkom,galerie.html Jednak trochę inaczej wyglądałby ranking, gdyby głosowali faceci :)
    • Znamy z mezem kilka kobiet o orientacji homoseksualnej.Dwie z nich to para,i jak moj maz sie o tym dowiedzial to ma straszna ochote na seks z nami trzema.Dodam ze ja sie dobrze znam z tymi dziewczynami i one by chcialy z nami cos pokombinowac,poniewaz jedna z nich jest bi. Mi ta bi bardzo sie podoba,tez mam ochote na cos wiecej.Z tym ze to wszystko sa niedomowienia po trzezwemu,jak troche wypijemy wszyscy staja sie odwazniejsi.Nie wiem jak zainicjowac sytuacje kiedy wszyscy wiedzieliby o co ...
    • Ratujcie! Nie wiem co robić! Ostatnio moja córka (17 lat) powiedziała, przy rodzinnym obiedzie, że jest lesbijką! Myślałam, że padnę trupem! Mój mąż o mało nie dostał zawału. Nie wiem zupełnie jak się zachować...! Kiedyś znalazłam w jej szafie pisemka dla facetów, ale myślałam, że kupiła je z ciekawości. Pamiętam, że parę miesięcy temu była w klubie, gdzie widziała jak jej nauczyciel polskiego całował się z innym panem! Myślę, że to mogło mieć na nią wpływ. Może ją czymś zaraził? Nie mam pi...
    • Tolerancja - od łacińskiego słowa tolerare - ledwie znosić, wytrzymywać.
    • No nie mowe mi odebrało, moja 8 letnia córka wróciła z podwórka i zadała mi to pytanie, bo koleżanki tak się wyzywały, powiedziałam, że nie wiem, no bo jak wytłumaczyc to małej dziewczynce??????????
    • www.feminoteka.pl/news.php?readmore=3480 Czyli obalenie naszej wielkiej, ogólnonarodowej fobii, jak to geje i les rwą się do adopcji dzieci. Ja to już szału dostaję, bo ilekroć rozpoczyna się dyskusja - czy tu, czy w realu - na temat legalizacji związków między osobami tej samej płci zaraz ktoś wyskakuje niemal rwąc szaty na sobie z rozpaczy krzycząc: "ale bez adopcji dzieci!!!" tak, jakby to był jedyny postulat w tej sprawie.. Podczas gdy często ona w ogóle nie pada. Myślę, że to w wi...
    • jw,,,,,,ma ktos?
    • Dla znudzonych i ciekawych :) in inglisz www.channel4.com/life/microsites/G/gayometer/index.html Ja - 16% LOL lesba ze mnie jak trza :P
    • wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,8408967,Minister_Radziszewska_musi_odejsc_.html Zawsze uważałam że prawa gejów i lesbijek to problem nadmuchany przez niewielką grupę radykałów. Tymczasem już kolejny raz osoba publiczna popełnia takie faux paux. No, posłankę Sobecką można ewentualnie potraktować z przymróżeniem oka, jako nasz lokalny folklor, ale pani Radziszewska, elegancka dama z super-polit-poprawnej PO?! W sumie, ze wszydtkich pełnomocników ds równouprawnienia najlepszą opi...
    • To chyba jedyny przypadek, gdzie mezczyzni sa w pewnym sensie dyskryminowani. Chociazby chec posiadania dzieci przez pary homoseksualne - dwoch facetow sobie nie poradzi, a dwie kobiety? Jak najbardziej. I co? Pozbawiac lesbijki praw do opieki nad dziecmi dlatego, ze sa homo? Przeciez nikt tego nie robi (i slusznie). Ciekawe co na wobbler i pare innych homofobek?... :-))))) --- "Bo tak normalnie to człowiek (kobieta człowiek ma pierś, a na niej cyce) ;-)" bonkreta
    • Problem niestety autentyczny z mojego bliskiego otoczenia. I o ile mniej więcej zawsze wiem co poradzić, tym razem jestem w kropce. Pomóżcie więc. Dziewczyna, lat 36, lesbijka w stałym związku od 5 lat ze starszą o dwa lata dziewczyną, mieszkają razem. Życie płynęło sobie pięknie i uroczo do czasu pewnej imprezy na której dziewczyna została zgwałcona. I niestety zaszła w ciążę. Sprawca nieznany i jak do tej pory nie ustalono kim gościu jest. Fakt nie został zgłoszony na policję...
    • Założyłam ten watek, bo natrafiłam tu na forum na pewne zadziwiające teksty, także w ustach osób, u których najmniej bym się tego spodziewała ;-) Czas uporządkować fakty. Otóż, moje drogie: - skłonności homo- lub biseksualnych nie "nabywa się" poprzez przebywanie z osobą homoseksualną. Nauczyciel matematyki będący gejem nie zarazi waszego dziecka gejostwem. Nawiasem mówiąc, ludzie byliby w szoku, gdyby wiedzieli, jak wielu ich byłych nauczycieli jest gejami i lesbijkami ;-)...
    • Witam. Pisze do Was tego posta , drogie Mamy, bo nie wiem co mam poczac. Sama nie mam dzieci i prawdopodobnie ich nie bede miala bo jestem lesbijka. Mam dwie duzo starsze siostry, 8 lat temu, jedenj z nich urodzila sie coreczka, niestety z pewna wada. Od tamtej pory, nie wiem, poczulam jakies powolanie, zaczelam pracowac w wolontariacie, skonczylam odpowiedznie studia, a obecnie jestem prezesem pewnej orgaznizacji, pomagajacej, dzieciom wlasnie z takimi wadami jak moja siostrzenica. ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się