Forum Komputery SAP R/3
ZMIEŃ
      lista

lista

(8 wyników)
    • w jakiej transakcji będę mógł zobaczyć listę płac pracowników.
    • jw. zalezy mi na raporcie (?), w ktorym moglabym wylistować wszystkie dokumenty stworzone /tez zmienione/ w konkretnym dniu. kryterium selekcji-> uzytkownik i data utworzenia. pomoze mi ktos?? z gory dziekuje.
    • Witam, transakcja ME3M wyswietla dokumenty zaopatrzeniowe dla materialow, ale w postaci, ktora ciezko skopiowac do Excela i analizowac. Czy zna ktos sposob, zeby wyswietlic liste dokumentow zaopatrzeniowych w postaci listy (dla wielu materialow) tak aby latwo mozna bylo skopiowac do Excela? Pozdrawiam, Michal
    • Ile można zarobić poza Warszawą, np: wrocław??? PS: Trudne negocjacje z szefem...:(
    • Witajcie, Potrzebuje przenieść testowych ludzi z 4.6C do 4.7. Chcę to zrobić przy pomocy LSMW. Z robiłem nagranie zdarzenia kadrowego zatrudniania i teraz jestem na kroku nr 3 w LSMW Maintain Source Fields - potrzebuję wprowadzić pola pliku źródłowego. Dla mojego zdarzenia tych pól jest bardzo dużo - czy da się w jakiś sposób wyciągnąć listę nagranych pól? (dopasowanie poł źródłowych chce zrobić w xls). Pytanie drugie - jak w prosty sposób wydobyć dane o nazwach pól, które ...
    • Witam. Próbuję zrobić raport którego wynik będzie zapisywał się do pliku i będzie wysyłany mailem co jakis czas. Niestety nie wiem jakich funkcji mozna by do tego użyć jeśli ktoś ma jakieś sugestie to proszę o info. Do jakiego formatu będę mógł zrzucić taki raport. Interesuje mnie *.txt czy da się to zrobić. Dziękuję za wszelkie informacje.
    • Witam wszystkich poniżej zamieszczam listę linków w najbliższym czasie powinna powstać z tego mała stronka. Może później ktoś z Was zmobilizowałby się do pisania na niej artykułów. W każdym razie na samym początku wystartuje z samą możliwością dodawania linków. Jeżeli posiadacie jakieś ciekawe adresy to podzielcie się z innymi. Prosiłbym o kontakt na gg osobę kontrolującą domenę sapinfo.pl i stronę internetową będącą pod tym adresem. Czekam także na inne Wasze propozycje. Później wyszukam kil...
    • magazyn(7)

prosze napiscie jakie transakcje uzywacie w magazynie, jakie raporty i czy standardowe rozwiazanie sap wystarcza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się