Forum Turystyka Europa Bułgaria
ZMIEŃ
      lokal

lokal

(4 wyniki)
    • Czy moglby mi ktos przyblizyc lokale ze striptizem w Zlotych Piaskach? Wybieram sie tam za kilka dni, a zadnych przewodnikach, broszurach nie ma na ten temat zadnej informacji. oczywiscie mowimy o damskim striptizie...
    • Czy może zna ktos ten hotel, tą okolicę. Wybieram się tam w drugiej połowie sierpnia i czekam na jakies opinie, o które na temat tego hotelu trudno- nigdzie nie moge niczego znaleźć!!
    • Witam forumowiczów awink Wyjeżdżam niebawem po raz pierwszy do Bułgarii i w związku z tym mam parę pytań do osób które spędzały tam wakacje lub pomieszkiwały (mieszkają). 1. Na chwilę obecną gdzie jest zakaz palenia? Czy można palić na plaży, ulicach, lokalach gastronomicznych? 2. Czy wieczorami jest zdecydowanie chłodniej niż w dzień? Warto zabrać ze sobą sweter czy bluzę? 3. Co warto przywieść z Bułgarii? Jakimi pamiątkami obdarować najbliższych? 4. Mam zamiar wybrać się n...
    • PRAVDA(4)

Lokal w Rawdzie-stary,brudny,ciemny-bar/półki są zbite gwoździami ze starych zgnitych niecheblowanych desek z budowy-kórych jest w okolicy mnóstwo. Połowa klientów to Polacy (majowy weekend)widać że lokal jest nastawiony na Polaków-menu w j.polskim Bistro "Chyszowe"ul.Makedonia 19 Nie można odmówić "lokalowi" jakiegoś tam nastroju Ceny Herbata 0,60lv coca-cola 0,25l - 1,1lv piwo kamenitza - 1,2lv szopska - 3,2 lv szaszlyk(malutki ok 150 g.) - 8,8lv frytki-1,9lv kavarma - 4,...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się