lubuskie

(6 wyników)
  • Czesc ponownie! Widze, ze nie ma co liczyć na jakiekolwiek spotkanie, bo tak mało "odywacie" sie tutaj! Szkoda. Zazdroszcze warszawiankom. Tak czy siak, dobrze jest przynajmniej wiedziec, ze tu w lubuskim równiez są przyszłe i obecne Mamuśki! Pozdrawiam Was wszystkie! Ola
  • hej :) mam 26lat i to moja pierwsza ciaza :) Jestem w 6 tygodniu i jestem szczesliwa. Mieszkam w gorzowie, mam meza i teraz bedzie i DZIDZIA :P Szczescie wielkie, ale i obawy rowniez. Nie mam za wesolo z finansami ( brak mieszkania, wlasna dzialalnosc- porazka). Ale mam meza i malenstwo w brzuszku, to mnie troszke uspokaja. Mam czesto mieszane uczucia czy soebie poradze. Staram sie byc optymistka i mowie sobie, ze "dam sobie rade" :) A Wy dorgie przyszle mamy? Albo mamy ktore maj...
  • Zamierzamy wybrać się w dwie rodziny na całodniową wycieczkę, gdzieś w woj. lubuskim, ale nie wiemy gdzie, by w razie niepogody wycieczka i tak była udana. Dzieci w wieku: 19 mcy, 2 latka, 5 lat i 6 lat. Podpowiecie coś?
  • wpisujcie sie mamy z woj.lubuskiego. Podajcie miasto. ja - Zielona Góra.
  • Witam, szukam dobrego ginekologa w woj. lubuskim przyjmujacego prywatnie jak i pracujacego w szpitalu. Polecacie kogos?
  • Przepraszam, że uznałaś moje rozżalenie za pretensję. Pewnie również ja źle odczytuję Twoja wypowiedź, ale wydaje mi sie że z Twojego postu "zieje" agresja. Dziękuję za informację że nie znasz nikogo kto chciałby się zaopiekować dzieckiem. Aha - zauważ ile jest odpowiedzi na pytanie o basen, może zrozumiesz o co mi chodziło. A co do spotkania - to już życzyłam powodzenia, czyż nie? Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się