IP: *.* 16.12.02, 13:25
Przepraszam, że uznałaś moje rozżalenie za pretensję. Pewnie również ja źle odczytuję Twoja wypowiedź, ale wydaje mi sie że z Twojego postu "zieje" agresja. Dziękuję za informację że nie znasz nikogo kto chciałby się zaopiekować dzieckiem.Aha - zauważ ile jest odpowiedzi na pytanie o basen, może zrozumiesz o co mi chodziło. A co do spotkania - to już życzyłam powodzenia, czyż nie?Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bromba Re: do Bromby IP: *.* 16.12.02, 20:02
      Hej!Bez urazy...gosia29 napisała/ł:> Aha - zauważ ile jest odpowiedzi na pytanie o basen, może zrozumiesz o co mi chodziło. No wlasnie dlatego podalam za przyklad temat dotyczacy basenu - jedna odpowiedz i wcale nie Twoja ;) . Odnioslam wrazenie, ze masz zal, ze tu sie nic nie dzieje. Moze i masz racje - nie za wiele, ale sama nie zrobilas nic, zeby to zmienic... A skoro narzekasz, to spodziewam sie, ze zechcesz cos zaradzic. Jednak nie zauwazylam, zebys wypowiedziala sie na ktorykolwiek z podanych przeze mnie tematow, a sa to bardzo ciekawe tematy. Tak naprawde, to najwiecej wypowiedzialas sie na temat dotyczacy... Ojej, to sa Twoje wszystkie (do dzisiaj) wypowiedzi:> Wychowanie> 23.09.2002 11:59 Re: nauka szybkiego czytania i reszta-do Hermiony> Lubuskie> 16.12.2002 13:41 Opiekunka sie znalazła ;-)> 16.12.2002 13:25 do Bromby> 13.12.2002 08:42 Re: Poszukiwana opiekunka - troche inne pytanie> 12.12.2002 15:56 Re: Poszukiwana opiekunka> 12.12.2002 15:49 Wesołych Świąt> 13.11.2002 14:23 Poszukiwana opiekunka> 06.11.2002 15:13 Re: do Bromby> 05.11.2002 12:29 Re: do Bromby> 04.11.2002 11:13 Re: do Bromby> 05.09.2002 10:31 Re: Aerobic-nie mam z kim........Koniec cytatu. Jak sama widzisz najwiecej energii tracisz postujac ze mna. Milo mi, ale forum do tego nie sluzy. Uwierz, ze nie pisze tego ani ze zloscia ani z agresja. :jap: Jednak gdy bedziesz mi cos odpisywac, to zwroc uwage, ze pod tym okienkiem do odpisywania jest taki niebieski odnosnik do strony "Nasze Zadady". A tam w sekcji "Czego lepiej nie robić" ostatni myślnik :) Jak chcesz ze mna pogadac to zapraszam na priv. :) Bedzie mi bardzo milo. :bic: W przeciwnym razie ktos gotow znowu postawic zarzut, ze najwiecej watkow na forum "Lubuskie" ma w temacie haslo "do Bromby" hihihi... A jest tyle ciekawych tematow: mozna bylo porozmawiac o Winobraniu, chetnie poczytalabym, gdzie robicie zakupy dla dzieciaczkow i dlaczego tam, gdzie kupujecie ozdoby choinkowe, gdzie sa akurat jakies fajne promocje w Zielonej, moze gdzies jest jakis ciekawy koncert? Jejku! Mozna wymyslac godzinami... Czekam az sama zaproponujesz ciekawy temat dotyczacy lubuskiego...Pozdrawiam,Bromba
      • Gość: gosia29 Re: do Bromby IP: *.* 19.12.02, 11:47
        Coś czuję, że wkońcu się zaprzyjaźnimy ;-)
        • Gość: Bromba Re: do Bromby IP: *.* 20.12.02, 08:48
          ;)
    • Gość: Bromba Re: do Bromby IP: *.* 16.12.02, 21:20
      i jeszcze jedno: gosia29 napisała/ł:> ... ale wydaje mi sie że z Twojego postu "zieje" agresja. Jesli jeszcze raz przyjrzysz sie mojemu postowi, to zauwazysz w nim kilka takich znaczkow: " ;) " Mam nadzieje, ze nie musze Ci wyjasniac co one oznaczaja... Ty widzisz w tym agresje? Bo ja nie...Bromba

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka