magazyn

(8 wyników)
  • Witam Co myślicie o wykupie lub wynajęciu magazynów oraz udostępnianiu ich części powierzchni innym firmom. Jest to opłacalna inwestycja?
  • Jak podały media niemieckie, odzieżowy potentat z Niemiec, firma ORSAY, przenosi swe centra logistyczne z Niemiec do podwrocławskich Bielan. W Niemczech pracę straci ok. 250 osób. W Bielanach już działa ogromny magazyn. Za kilka miesięcy przeniesiona zostanie do Polski centrala zakupów. Wrocław Górą!
  • Witam, zwracam się z prośbą o pomoc. Mam poszukać we Wrocławiu lub bliskiej okolicy magazynu do wynajęcia. Parametry: powierzchnia magazynowa ok. 10.000 m kw. biura - do 2.500 m kw. Wchodzi też w rachubę zakup gruntu i budowa we własnym zakresie. Czy mogę liczyć na pomoc Wrocławian lub osób obznajomionych z dobrymi lokalizacjami na miejscu ? Jestem spoza Polski a chcę ściągnąć dobrego inwestora do Waszego pięknego miasta. Proszę o wszelkie sugestie i namiary. Z góry dziękuję...
  • 2004-07-21 Frans Maas we Wrocławiu? Firma Frans Maas Polska planuje budowę nowego magazynu w okolicach Wrocławia. Obiekt ma mieć min. 10 – 20 tys. mkw. i stworzyć 50 miejsc pracy. Terminal będzie pracował w korporacyjnym systemie komputerowym umożliwiającym prowadzenie w czasie rzeczywistym rejestru zasobów, ewidencji wysyłek i sporządzanie raportów okresowych dla klienta. Holenderska firma Frans Maas działa w branży logistyczno-spedycyjnej. W Polsce ma już kilka du...
  • Browary Dolnośląskie Piast - zamknięte, kolejny zabytek na skale śwaitowa może zostać zrównane z ziemią, bo Carlsberg pewnie sprzeda ja za niezla cene.
  • Nowe inwestycje w Centrum logistyczno-dystrybucyjnym HAMMILTON CENTRUM WROCŁAW przy ul Połnocnej. Hammilton zakończył niedawno I etap budowy "ARCHIWUM PARK" - czyli kompleksu magazynowym, w którym na zlecenie różnych firm będą przechowywane i archiwizowane różne dokumenty (niektóre instytucje mają obowiazek przechowywania danych przez odpowiedni okres czasu). "ARCHIWUM PARK", nowa inwestycja Hammiltona oferuje oprócz przechowywania i magazynowania akt, również usługi ich porządkowania. ...
  • Atal(6)

www.atal.pl/index_FR.html -dwa biurowce i magazyny,nie za duże ale zawsze to byłoby coś.
  • Od ciężarówki do centrum Wtorek, 26 października 2004r. Na rynku usług transportowych i logistycznych mimo dużej konkurencji jest miejsce na rodzinne firmy Centra logistyczne powstają na Dolnym Śląsku jak grzyby po deszczu. Najczęściej są to obiekty dużych zachodnich firm. Tymczasem we Wrocławiu rozpocznie budowę magazynów polska firma. W dodatku nieduża, rodzinna. Wrocławskie Centrum Logistyczne - tak nazywa się przedsięwzięcie firmy Trans- Port Zygmunt Sieńko. Przy ul. Je...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się