Forum Kobieta Uroda i kosmetyki Uroda
ZMIEŃ
      magazyn

magazyn

(17 wyników)
    • Owszem modelki są chude,ale ja lubię popatrzeć na ładne ciuchy, nowości kosmetyczne itd.Bardzo lubię Elle.Co wy lubicie? Czy uważacie, że te pisma są może stratą czasu i pieniędzy? Czy czujecie zażenowanie czytając je?
    • Co o nich myślicie? Mają filtr? Są ładne? Czy są wzory do wyboru? Dzięki!
    • Kupuje ELLE, Shape, Marie Clare itp babskie magazyny. Ale nie w tym problem, ze kupuje, ale w tym, ze nie wiem co z nimi zrobic po przeczytaniu, pozbywac sie ich troche mi szkoda, ale z drugiej strony gdzie to trzymac? Co Wy robicie ze starymi magazynami?
    • W Elle jest podkład Ideal Balance Loreala (22 Sable) i Nutrilogie Vichy, 2 kremy: do skóry suchej i bardzo suchej. A w innych?
    • Drogie Panie (i Panowie też jeśli tu zaglądają takowi:))! Pilnie niezwykle poszukuję (choć już od dłuższego czasu) kosmetyków firmy AVON z serii Aromatherapy w wersji zapachowej pomarańczowej. Seria niestety wycofana jeśli się nie mylę przed rokiem - jak wszystko co jest fajne w tej firmie :/ Niemniej jednak najbardziej interesuje mnie pałeczka z wodą toaletową, choć balsamem czy żelem pod prysznic też nie pogardzę (jak to się mówi - lepszy rydz niż nic). Jeśli ktokolwiek wie gdzie mo...
    • i wydaje im sie, ze pisza w nich sama prawda. otoz warto przeczytac to: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=26543518
    • Od wielu lat kupuję kosmetyki Avonu od konsultantki. Kupuje po cenach katalogowych. Przez przypadek odkryłam, że na allegro można je kupić za połowę ceny, a nawet jeszcze taniej. Zastanawiam sie tylko, czy to nie podróbki.
    • Dla zainetesowanych: Spolka Media Styl (Grupa Wydawnicza Bauer) wprowadza na rynek kolejne luksusowe pismo z rodziny miesiecznika "Twoj Styl", pod tytulem "Twoj Styl - Look. Magazyn o urodzie i zdrowiu". Pierwsze wydanie ukaze sie na rynku na poczatku listopada br. "Twoj Styl - Look" przeznaczony jest dla kobiet zainteresowanych uroda, zdrowiem i harmonia zycia. Adresatkami magazynu sa kobiety w wieku 20-45 lat, mieszkanki duzych i srednich miast, aktywne zawodowo, o dochodach po...
    • Nie znalazlam go w zadnej perfumeri w Poznaniu-bylam w Starym Browarze.Pani w Duglusie szepnela tylko,ze wycofuja,a czemu nie wiedziala. Czy ja mam pecha czy faktycznie wycofuja ten zapach?
    • i po jakiego grzyba wklejasz do wszystkich wątków o trądziku swój post_klon? nie lepiej zalozyc osobny wątek pod tytułem "skueczny sposób na wągry, trądzik"? Zamierzasz teraz wyciągnąc wszytskie atki dopisując swojego klona?
    • Tyle tu analiz rozmaitych pism kobiecych, ale nikt nie pisze o Elle. Nie czytacie? Jestem ciekawa Waszych opinii.
    • Kiedyś ktoś na forum podał link www i była tam ankieta a po jej wypełnieniu mieli przysłać próbki balsamu i żelu ujerniającego Dove...większość osób dostała, a niektórzy nie. Ja dostałam jeszcze na wakacjach próbki no i jakiś magazyn "Ty i Twój dom". Ale nie odsyłałam im żadnej ankiety, a teraz dostałam kolejny magazyn w kopercie a w niej dodatkowo próbki szamponu i odżywki dove do włosów farbowanych. I dalej jest tam ankieta, piszą że po jej wypelnieniu dostanę jakąś miłą niespo...
    • Dziewczyny, która z was robiła makijaż permanentny? Jakie wrażenia?
    • Podaje Wam dziewczyny link na ktorym mozecie zobaczyc jakie kosmetyki itp. w magazynie InStyle zostaly wybrane za najlepsze w USA. www.instyle.com/instyle/read/white/bestbeautybuys/0,8619,418780,00.html
    • Ostatnio znowu kupilam "Twoj Styl", ale tak jak zwykle u mnie, na ogladnieciu obrazkow sie zaczyna i konczy. Najbardziej w takich pismach interesuje mnie czesc o zdrowiu, urodzie i modzie, to wszystko. Mam pytanie, czy magazyn "Look" przestal byc wydawany? Pamietacie "Votre Beaute"? Szkoda ze tego juz nie ma na polskim rynku...
    • Jestem ciekawa czy w ogóle i jakie magazyny czytacie ? Uważam, że nie ma za bardzo z czego wybierać na rynku magazynów kobiecych. Kiedyś kupowałam regularnie twój styl, potem przeszłam na panią, która była najlepsza. Ale do czasu ! Pani Domagalik zrobiła z niej koszmar a nie gazetę !!! Teraz nie wiem jakie czytadło wybrać ? A co wy sądzicie o naszej prasie kobiecej ? I co czytacie?
    • Jest strona, na ktorej zaraz po zakonczeniu paryskich i swiatowych dni mody cala prezentowana kolekcja (zdjecia) jest umieszczana na stronie www - mozna za wczasu obejrzec to co jest modne i nie czekac na spoznione polskie magazyny mody z beznadziejnymi zdjeciami i zazwyczaj nieaktualnymi jak np. VIVA MODA ostatnio poruszany temat. Adres do jest strony to: www.firstview.com/designerlist/index.html PROJEKTANCI OD A DO Z Polecam, Kozen

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się