Forum Sport Piłka nożna
ZMIEŃ
      magazyn

magazyn

(9 wyników)
    • To co wyprawiają prowadzący "magazyn orange ekstraklasa" na tvnie to kompletne jakieś nieporozumienie. Na początku niewiedza prowadzących którzy starali się być zabawni ( niczym prowadzący Ligę + ekstra ) nawet mnie bawiło ale po którymś już programie stają się potwornie żenujący. Pan Salak chyba od roku dopiero śledzi piłkę nożną, a ten drugi gość z lokami ma problemy z wysłowieniem się. Beznadziejnie prowadzony program przez dziennikarzy którzy nawzajem sobie przerywają w pół zd...
    • Po premierowym programie nasuwa mi się kilka spostrzeżeń: 1. Panowie Prowadzący byli dość stremowani - w sumie to nawet zrozumiałe... 2. W związku z tą tremą (vide pkt 1), nie potrafili prowadzić rozmów w studio zgodnie z zasadami sztuki dziennikarskiej, tzn. mieli przygotowaną listę pytań i po kolei je zadawali pytanie, nie zwracając uwagi na otrzymywane odpowiedzi. 3. Materiały dobrze zmontowane (jak wszystko w TVN24) - pełna profesjonalka 4. Panowie Prowadzący za często wchodzili sob...
    • Dzis bedzie czwarta emisja ,ale powoli można zacząć oceniać ten program. Moim zdaniem lekka lipa.TVP posiadająca największe zaplecze techniczne w całej Polsce,sądzi ,że gdy ustawi po dwie kamery na stadionie to już będzie lux.Ale nawet przy dwóch kamerach można przecież zrobic porządną relację z meczu.Tymczasem te z "Gola"nadają się może do "Sportowej niedzieli" lub "Sport telegramu" a nie do 50-cio minutowego programu specjalnie poświęconemu piłce ligowej.Co tam jeszcze mamy?A tak...
    • Od jakiegoś czasu oglądam magazyn biało-czerwoni w TVP 2. Wypowiedzi panów Tomaszewskiego i Strejlaua to żenada. Niestety udziela się to czasami również redaktorowi prowadzącemu p. Szaranowiczowi (którego skądinąd szanuję jako profesjonalistę) Panowie opanujcie się. Wiem, że ciężko jest wam się pogodzić z faktem że to Engel a nie Wy wprowadziliście drużynę do mistrzostw. Na pewno jest Wam na rękę, że się Engelowi nie udało bo go "nie trawicie" ale nie jesteście głosem narodu więc ...
    • Boruc(8)

Artur dobrze zrobił to co uwazał to zrobil nikt go nie powinien krytykowac!!!!!!!!!!! popatrzcie sie na siebie capy ..y wy nic nie macie
    • Real Saragossa - Aris Saloniki gdzie można zobaczyć jutrzejszy mecz, bo chciałam zrobić znajomemu niespodziankę. Pomocy!!!
    • Trener Skorża powiedział w wywiadzie: Wszyscy starają się jak najbardziej dotrzeć do swoich pracowników, zawodników, wykorzystując, co tu ukrywać, metody socjotechniczne. W warstwie mentalnej sportowców są ogromne pokłady do wykorzystania. Leo Beenhakker jest mistrzem wyzwalania tych rezerw. Przecież z tymi samymi zawodnikami pracowaliśmy z Pawłem Janasem przez jakiś czas, ale nie zrobiliśmy z nimi tyle, co Leo. W polskiej piłce nie było takiej myśli, takiej tradycji, aby tak bardzo ...
    • wywalić błazna do naszej ligi okręgowej. wstyd przynosi
    • i szum medialny i forumowy... Jeleń (szacunek, sympatyczny facecik, szybko biega jak to jeleń, wiadomo, i ten wiekopomny tekst - "przegraliśmy, bo przeciwnicy byli szybciejsi" - krótko mówiąc - Forest Gump polskiego futbolu) fakt: strzelił 3 bramy też fakt: 3 razy dostawił kopytko Boruc (pobożny zawodnik, ale trochę nerwowy i ma problemy z koncentracją, czasem płacze) fakt: puścił 3 bramy też fakt: jak widzę grę formacji obronnej jego klubu to mnie otrząsa, mam nadzieję, że par...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się