Forum eDziecko Porozmawiajmy Zakupy
ZMIEŃ
      magazyn

magazyn

(9 wyników)
    • Cześć, chciałabym zaprenumerować jakąś gazetkę, ale nie wiem na którą się zdecydować - "Dziecko", "Mamo to ja" czy "Twoje dziecko". Czy któraś z was kupuje te gazetki? Która jest według was najlepsza (rzetelne informacje, dobre porady)?
    • Serdecznie wszystkim odradzam korzystanie z usług firmy Siódemka. BEZNADZIEJNA JAKOŚĆ USŁUG!!!! Nadana do mnie paczka przeleżała u nich w magazynie dwa dni, a po telefonie do punktu obsługi klinienta dowiedziłam się tylko tyle, że... nie wiadomo kiedy kurier dostarczy mi przesyłkę, po czym pani obsługująca infolinię stwierdziła, ze jeśli mi się tak spieszy to mogę sama odebrać z magazynu, a potem ..rzuciła słuchawką. Pojechałam do magazynu tracąc czas i pieniądze ( magazyn na obrze...
    • Od poczatku. Na samym poczatku czerwca, zachecona reklamami w znanych magazynach i niezlym asortymentem sklepu, zamowilam dwie pary butow na slynnej "bucikowej" stronie. Wszystko bylo wporzadku, szybko dostalam potwierdzenie kupna itp. Jednak po kilku tygodniach, klikajac na link pt. zobacz na jakim etapie jest twoje zamowienie, przez caly czas widniala informacja "Niewyslane". Napisalam do nich maila, w odpowiedzi otrzymalam krotka wiadomosc, ze paczka zostala wyslana, tylko status w ...
    • jak długo miałyście na stronie firmy informację ,że zamówienie jest przetwarzane i gotowe do odbioru? mam tak od wczoraj i nie wiem czy to znaczy że paczka już idzie a na stronie coś im się zawiesiło?
    • Kupiłam córeczce Magazyn Barbie z tatuażami. Nie było przy nich instrukcji, więc zrobiłam tak jak zwykle z tatuażami - wycięłam, przyłożyłam do skóry, zmoczyłam, zdjęłam papierek. Tatuaż niestety był bardzo klejący i starł się od razu, Córeczka jest bardzo rozczarowana. Pomóżcie proszę - nie wiem czy ja coś źle robię czy te tatuaże są jakieś inne?
    • 4.09 otwierają u nas w Poznaniu factory outlet, podobno ma być tam bardzo tania markowa odzież, pytanie czy tania jak na odzież markową czy tania wogóle? Nie chodzi mi o markę tylko cenę, jak mam kupić tam bluzkę z 250zł na 100zł (przecena) to wolę na bazarze za 25zł, chodzi mi głównie o rzeczy dla dziecka (4 lata)
    • szukam takich szyb mlecznych do kuchni, między szafkami, zamiast płytek, na prowadnicach chyba. Podobno jest w ikei, ale nigdy nie mogłam znaleźć. A moze wiecie jak to się nazywa i gdzie można dostac? Proszę o odpowiedź. Dzieki
    • dziewczyny,dzwoniłam dzisiaj do dystrybutora i dowiedziałam się,że prawdopodobnie już w przyszłym tygodniu pojawią się u nas naprawdę po raz ostatni (Włosi "czyszczą" magazyny) Atlantico w kilku kolorach.Ja akurat upatrzyłam sobie AT4,ale często czytam,że mamuśki szukają tego modelu.pozdrowionka
    • Jak w temacie - może ktoś wie? Zależy mi na kupnie takiego grubego materaca sprężynowo-kokosowego dla dziecka 120 x 60 cm....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się