Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      magazyn

magazyn

(10 wyników)
    • Kupujecie/przeglądacie zagraniczne magazyny modowe , lajfstajlowe ? By wiedziec co w trawie piszczy? W PL spory wybór wydan VOGUE , Elle, Baazar itd
    • magazyny(13)

ktore gazety, miesieczniki (chodzi mi glownie o modowe) najczescie czytacie, ogladacie?
    • jak twierdza zalozyciele :) czy ktoras z Was zaglebia sie w lekturze? Specyficzna dystrybucja skutecznie uniemozliwia mi kontakt z ta skarbnica wiedzy :) kto mialw reku? co myslicie? o ile sie jeszcze ukazuje...
    • Ktory Waszym zdaniem magazyn o modzie i urodzie jest najciekawszy i zawsze trendy? Ja lubie Vogue i Twoj Styl :)
    • Hej Dziewczyny! Czy któras z Was wie czy w tym sezonie ukaże się nowy numer Viva!Moda? Moim zdaniem to najlepszy magazyn poświęcony najnowszym trendom ze światowych pokazów. Bardzo go lubię, jest profesjonalny, elegancki i bardzo na czasie. Szkoda by było gdyby przestał sie ukazywać. Jesli wiecie coś na ten temat, piszcie!! Dzieki z góry!!
    • jestem ciekaw Waszych spostrzezen, gdzies niedawno na gazecie byl link z koszulami, ktore w sumie nie wywolaly we mnie wiekszego poruszenia. Moze poza jedna, dwoma, ale nie o tym chcialem. Jestem ciekaw Waszych spostrzezen i w sumie troche po poradzie, bo chcialbym miec wiecej gar etc i sie zastanawiam :).
    • Wyprzedaz zabawek w Cartoon: w dzien Wigili - zabawka 139zl, wczoraj skreslona cena 199zl i UWAGA cena promocyjna!!!!... 139zł. Okazja jak naga dupa, błysnie i juz jej nie ma - wiec trzeba kupic. Wyprzedaz w Mango: Boze skąd oni wzieli tyle bubli, poza "normalnymi" ciuchami tam sa rzeczy, ktorych wogole nigdy wczesniej nie bylo na wieszakach, a przynajmniej nie jesieni 2006r. wygladalo to raczej jak opróżnianie magazynu po 3 latach i likwidacja sklepu.
    • Witam, szukam torebki, którą będę mogła nosić na uczelnię i do pracy (pracuję w biurze). Chciałabym, aby była czarna, porządna, może być z materiału wykończonego skórą naturalną. Znalazłam w Wittchen taką, jaka mi się podoba ( tiny.pl/hhcnn), ale na str. podano, że brak w magazynie, skonsultowałam się z obsługą, pewnie jutro odpiszą. Jak Wam się podoba ta torba? A może macie jakieś inne propozycje? Chciałabym wydać ok. 150 zł. Dziękuję za pomoc, Pozdrawiam
    • for sale?(16)

Co sądzicie o tegorocznych wyprzedażach?. Czy nie macie wyażenia że wszystkie przecenione ciuchy są jakby z innej epoki. Czy ktoś nie próbuje nas nabić w butelkę oferując ubrania( i nie tylko) wyciągnięte z zatęchłych magazynów. Przecież ten towar który teraz ma przypiętą metkę z obniżoną ceną to nie jest ten sam , który jeszcze 2 tygodnie temu wisiał w naszych ulubionych sklepach i na obniżkę którego tak czekałyśmy.
    • JACKPOT(12)

Dziewczyny nie wiecie gdzie w Polsce znajdę outlet JACKPOTA ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się