majorka

(7 wyników)
  • Szukam koleżanki/koleżanek na tygodniowy lub 2-tygodniowy wypad na Majorkę. Jestem sympatyczną singielką, 35 lat. Interesuje mnie wylot z Katowic. Jeśli tak jak ja nie masz z kim jechać na wakacje i nie chcesz dopłacać do „jedynki” to pisz :)
  • Witam szukam kogoś na tygodniowy wyjazd na którąś z Greckich wysp, lub na Majorkę, płeć bez znaczenia, preferowana osoba zbliżona wiekiem do mnie, mam 28 lat, wyjazd na tydzień i wylot z Warszawy.Artur
  • Witam! Mysle o pobycie tyg lub 2 tyg na Majorce lub w innym sympatycznym miejscu :-) Dysponuje wolnych czasem miedzy 14 lipca a 20 sierpnia.Jesli masz czas i ochote w tym terminie spedzic mile wakacje, to zapraszam :-) Mam 29lat
  • Wybieramy się z biurem eccoholiday na tydzień na Majorkę (samolot). To impreza promocyjna....kosztuje śmieszne pieniadze (790 zł) za lot, hotel i sniadanie. Trochę chcemy pozwiedzać a trochę poleżec na plaży naturystycznej. Jesteśmy parą sympatycznych, miłych ludzi z warszawy. Szukamy podobnych...singli i parzystych :-)
  • Hej mam 32 lata. Mieszkam w Poznaniu. Jestem kobietą. Mam teraz urlop. Chętnie bym się gdzieś wybrała. Najchętniej w Tatry do schroniska pochodzić wysoko w góry. Lub "pobyczyć" się gdzieś na pięknej plaży i popływać w ciepłym morzu. Preferuję wylot z Poznania. Lubię spędzać wakacje aktywnie. Niestety nie mam nic konkretnego na oku. Szukam osób które może szukają towarzystwa na wyjazd w tym okresie.
  • Szukam towarzyszki na wspólny wyjazd na Cypr, Majorke,może to byc także Portugalia.Termin do uzgodnienia, od VI do IX. Preferuje wyjazd 2 tyg z biurem podroży.Lubię poleżec na słoneczku ale tez bardzo lubię zwiedzać.
  • chciałabym wyjechać od 29.07 na tydzień. mile widziana towarzyszka. 38latka z wwy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się