Forum Turystyka Turystyczne Latanie
ZMIEŃ
      majorka

majorka

(12 wyniki)
    • Wybieramy się na wakacje na Majorkę z niemieckim TUI i okazało się, że będziemy lecieć liniami Air Berlin z lotniska Berlin Tegel. Czy ktoś może mi napisać coś na temat tych linii lotniczych? Jak wygląda katering (czy wogóle jest)? Lecę z 2-letnim dzieckiem i nie wiem czy zabrać dla niej coś do jedzenia czy nie ma takiej potrzeby? Proszę o wszelkie informacje.
    • Wybieram sie w czerwcu na Majorkę.Proszę mi napisać jakimi liniami lotniczymi latała Itaka na Majorkę w tamtym roku i jakie godziny miała wylotów z Katowic i powroty do Katowic.Jestem ciekawa czy w tym roku będzie tak samo. Z góry dziekuję i pozdrawiam.
    • Orientujecie się jakie są ceny na mojorce... m.in. chleb pizza obiad itp. Proszę o odp z góry dziękuję
    • Hej 17 lipca lecę na Majorke z Balic . Czy możecie mi powiedzieć wszystko co możliwe o tych liniach np. czy jest posilek w cenie , w jakich jezykach mowi cabin crew , czy istnieje mozliwosc kupienia jedzenia na pokladzie samolotu , czy miejsca są numerowane , czy Travel Servis korzysta z rekawów na Palma de Mallorca Airport. Za odpowiedzi z góry dziękuję... P.S Może ktoś z was też wybiera się w tym czasie z Balic na Majorke ?
    • Chciałabym się dowiedziec jakimi liniami moge doleciec do Majorki!Chodzi mi o lot najtanszy!pomocy!
    • TANIE POLACZENIA Z PALAM NA MAJORCE , A TYM ROKU PROSZE O PROPOZYCJE CZEMY EASYJET NIE MA JUZ POLACZEN Z PALMA WTYM ROKU
    • Majorka(5)

Proszę o pomoc... planuję lecieć wraz z rodziną na Majorke na 10 dni w sierpniu, najlepiej jakos po 4 ... z Krk lub Waw ... proszę pomóżcie ... nie mogę znajść niczego poniżej 1000 od osoby ... z góry dziękuję
    • Jak w tytule-wylot 29.08. lot opozniony o 30 min. z powodu opoznienia przylotu z palmy,ale dla mnie zaden problem.Pilot doswiadczony-sadze po wygladzie,był bardzo komunikatywny,w trakcie lotu informował o wszystkim,na co zwrocic aktualnie uwage gdzie sie znajdujemy,widoki itp.w sumie lot był spokojny im dalej od Polski- pogoda. Odlot 5.08.odlot prawie ...
    • WITAMY JESTESMY MALZENSTWEM WYBIERAMY SIE PO RAZ DRUGI NA MAJORKE POSIADAMY WYNAJETY DOMEK Z BASENEM NA MAJORCE POZNAMY ZAINTEROSOWENE PARY LUB DZIEWCZYNY BY DOKWATEROWAC WOLE POKOJE I OBNIZYC KOSZTY POBYTU CENA OSOBY W POKOJU W DUOSOBOWYM KSZTALTUJE SIE MIEDZY 10 A 17 EURO PLUS KOSZT LOTU CZEKAMY NA zaintresowane ososby pary lub kobiety pytanie ile kosztuje najtaznsze polacznie z palma GG 7593012 LUB exnancy@interia.pl
    • Witam, Chciałbym zapytać czy ceny promocyjne lotów "wakacyjnych" na stronie CentralW. są kompletne... Przelot docelowy 1 Dorosły po 298,00 PLN - 298,00 PLN Stała opłata pasażera 99,00 PLN Przelot powrotny 1 Dorosły po 298,00 PLN 298,00 PLN Stała opłata pasażera 99,00 PLN Koszt całkowity 794,00 PLN Zastanawiam się czy do tego dochodzą jakieś dodatkowe opłaty, nie ujęte...pomimo iż pisze "koszt całkowity". Nie ukrywam iż będzie to mój pierwszy lot w życiu, zupełnie n...
    • bardzo proszę o pomoc-lecę tam pod koniec czerwca i nie moge znaleźć biletu na studencką kieszeń;)Którymi liniami najtaniej?
    • czy możecie mi opowiedzieć o liniach LTE?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się