majorka

(16 wyników)
  • Majorka to porażka - sami Niemcy i znacznie drożnej niż na kanaryjskich. Wyspa w sumie ładna ale ... ci Niemcy.
  • Sluchajcie, strasznie sie zapalilam na piekny osrodek, typu Family na Majorce -dokladnie sie nazywa Aporthotel Eden Playa, zreszta jedna z forumowiczek mi go rekomendowala. Poszlam do biura aby spytac o oferte TUI i pani mi wyliczyla 7100 za tydzien pobytu, dwa posilki dziennie (nawet nie all inclusive).Troche mi sie wydaje, ze duzo za dwie osoby bo dziecko jest za free, a gdzie do tego jeszcze wypozyczenie samochodu, napoje itd? Co myslicie?
  • Majorka(5)

Witajcie, Wybieram sie z biurem podrozy Eco do hotelu Europa na Majorce. Biuro nie obilo mi sie o uszy, wiec prosze o opinie, jezeli ktos mial juz jakies doswiadczenia. Z gory dziekuje.
  • Prosze o jakieś wskazówki. Jechać, nie jechać....
  • Czy ktos byl w El Arenal na Majorce? ciekawy jestem wrazen z hoteli Europa i Playa Nautico... Jakie wrazenia jesli chodzi o zycie nocne? No i ceny...O ile wyzsze i jaka kasa powinna byc wystarczajaca dla niezbyt rozrzutnego, ale lubiacego zabawe? Pozdrawiam i dzieki
  • Witam i... pytam: W której miejscowości na Majorce jest według Was naj,naj? Płynął ktoś z Majorki na Ibizę?? (Ile kosztuje prom?)
  • Chcielibyśmy wybrać się z mężem na Majorke. Jeżeli ktoś z Państwa był, może nam polecić sprawdzone biuro i hotel będziemy wdzięczni. Jaki miesiąc wybrać ?
  • Wybieram się we wrześniu na tydzień na Majorkę.Lecę z biurem podróży.Chcialabym wiedzieć wszystko o tej wyspie-jeśli ktoś był proszę o informacje.Ile zabrać pieniędzy, gdzie wymieniać, co kupować, co zwiedzić itp.Dzięki.
  • Mam pytanie, czy wiecie może, jaka linia lotnicza wozi turystów TUI na Majorkę? dzięki za info, ek
  • Jeśli wybieracie się na Majorkę i nie wiecie gdzie jechać na miły i spokojny urlop polecam Paguerę. Służe informacjami i tej miejscowości i o wyspie.
  • Proszę o informację jakie są koszty wynajęcia samochodu na Majorce 3-5 dni (po sezonie wrzesień- październik)PILNE!!! z góry dziękuję za pomoc !!!
  • Byliscie gdzies z Ecco mi chodzi o wyjazd na majorke, jakie wrażenie, jak sie sprawdziło biuro,itp??
  • Typowe, czyli znany mniej wiecej region i kategoria hotelu, ale juz konkretny hotel niestety nie. Czy takie biuro jak TUI moze zawiesc?
  • Planuje w 2giej polowie sierpnia wyskoczyc z narzeczona na 2tygodniowe wczasy. Wymagania to - dosc dobry hotel - przyjemna piaszczysta plaza - zycie nocne w poblizu (kluby, kawiarnie) - opcjonalnie aquapark gdzies w rejonie Budzet mam ograniczony do 2,5 tys (na osobe) na wykupienie wczasow. Co byscie polecili (oprocz Bulgarii) ? Pozdrawiam.
  • Wybieram się z nimi na Kretę. A może macie do polecenia jakieś inne solidne biuro?
  • Wybieram się za kilka dni do Etiopii. Może ktoś chce dołączyć...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się