Forum Turystyka Europa Grecja i Cypr
ZMIEŃ
      majorka

majorka

(6 wyników)
    • Proszę o pomoc w dokonaniu wyboru pomiędzy planowanym urlopem na przełomie września i października pomiędzy 3 różnymi kierunkami: Zakhyntos, Majorka, Cypr? Zależy mi, żeby było ciepło ale nie upalnie, żeby nie było tłumów turystów i żeby były piękne widoki dookoła. z góry dziękuję za pomoc!
    • Witam serdecznie czy ktoś może mi polecić ładny hotel z aneksami kuchennymi na Mojorce blisko ładnej, piaszczystej plaży ? pięknie dziękuję za każde info
    • Witam zwłascza tych ktorzy byli zadowoleni z pobytu w Chrousso Village. Polecam hotel w tym stylu.To hotel Holiday Garden /oferta Orbisu/ Wrocilismy tak zachwyceni jak z Chrousso Village. Odpowiem na pytania
    • Błagam o pomoc w wyborze hotelu.Od tygodnia siedze nad hotelami grekosa i orbis travel.Wyjezdzam z dziecmi i zeby było all.Cały czas czytam opinie i nic nie moge znalezc,przewaznie wszedzie pisza o wielkich karaluchach i plesni. Moze macie jakies sprawdzone, prosze doradzcie, niewazne ile gwiazdek.Pozdrawiam!!!!!
    • Witam i pytam, jakie miejsce jest wg Was godne polecenia na Majorce ?
    • chcę wybrać się na Ibize w wakacje... w necie mało ofert... jak już coś jest to bardzo drogo?? Czy ktoś z was był na tej "wysepce"?? Albo może możecie mi coś polecić (biuro podróży)??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się