manie

(5 wyników)
  • 1. pobudka 4.25 2. 4 godziny w trasie prowadząc auto sama 3. 8 godzin pracy 4. umyte wszystkie okna 5. uprasowane firanki 6. powieszone firanki 7. znaleziony i kupiony wymarzony piórnik dla dziecka 8. a sen nie przychodzi 9. mnóstwo myśli wcale nie wesołych 10 smutno stale I to wszystko z tęsknoty i samotności. Miłość to choroba psychiczna, pełnoobjawowa mieszanina manii, paranoi i depresji.
  • klnie jak na budowie, naskoczyla na biednego crystiana. takie sa skutki jak alice miller wydaje sie zbyt radykalna.
  • Tak wiele dziś od ludzi całkiem za nic dostałam. Kiedyś uczyłam się przyjmować bez zażenowania, poczucia nieadekwatności, chęci rewanżu. Trochę mi trudno jednak było dziś w tym się wyrobić. No i jestem naładowana na full wdzięcznością. Mam nadzieję, że się nie rozpuknę i w manię nie popadnę. Was też kocham.
  • się ma przyjaciela, który jest zdania, że leczenie przymusowe stosowane w myśl ustawy psychiatrycznej /zagrożenie dla swego życia lub otoczenia/ nigdy nie przyniesie efektów, bo, wg niego, to co na siłę skutecznym nie bywa. się ma także psychiatrę, która wczoraj powiedziała była, iż ta ustawa o leczeniu bez zgody pacjenta, jest zbawienną. się jej opowiedziało więc o pewnym przypadku osoby w manii, która została zmuszona do leczenia w szpitalu, mimo, iż jej przypadek nie spełni...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się