mazury

(9 wyników)
  • Mazury to wspaniałe krajobrazy, wielorakie dziedzictwo kulturowe i...mimo licznej liczby wielbicieli, mnóstwo miejsc do odkrycia. www.ciekawemazury.pl/ Na portalu ciekawemazury.pl nie musicie czytać reklam, po prostu ich tam nie ma. To portal założony i prowadzony przez ludzi, którzy lubią mazury i chcą je pokazać innym.
  • witam , niespodziewany urlop- radośc i kłopot zarazem . Obdzwoniłam ośrodki bajka , gim , kilka prywatnych kwater i miejsc nie ma . Może moglibyście polecić soć fajnego na mazurach .
  • jade niedługo na mazury bede koło olsztynka a 50 km od olsztyna co warto zwiedzic ? może kwatere hitlera czyli wilczy szaniec co polecacie pozdrawiam
  • zatrzymać? no właśnie, gdzie? poszukuję zakwaterowania w kwietniu na okres 2 tygodni w rejonie od sępopola po dubeninki i żytkiejmy.
  • czy ktoś zwiedzał północne kresy RP? Myślę o strefie przylegającej do granicy z Rosją. Jakie są tam możliwości noclegu i wyżywienia?
  • Witam, poszukuję domku dla dwóch rodzin 3(dziecko 3lata) + 4 os.(dzieci 2 i 4 lata) + jamnik :) zależy nam, żeby były oddzielne sypialnie dla każdej rodziny lub osobne dla dzieci i dorosłych, dla najmłodszego dziecka możemy zabrać łóżeczko turystyczne; do tego salonik, żeby posiedzieć wieczorem przy kawie, aneks kuchenny, plac zabaw chociaż malutki, dosyć blisko do jeziora - maks.500m, łagodne zejście do wody ze względu na dzieci, najchętniej możliwość wykupienia wyżywienia(min.obiadów) ...
  • jak w temacie...
  • Witam. Szukam fajnego, nie drogiego ośrodka wypoczynkowego w środku lasu na mazurach. Najlepiej byłoby aby można było wynająć domki 3 os, a jezioro było dość duże. Proszę o pomoc w znalezieniu tego ideału;). Z góry dziękuję. Dorota.
  • Witam wszystkich urlopowiczów i turystów :-)) Jestem mamą dwójki maluchów (3 i 6 lat),z którymi wybieram się na urlop. Ponieważ mieszkamy w dyżym mieście postanowiliśmy częśc wakacji spędzić na wsi. Chciałabym odpocząć w jakimś uroczym zakątku, z dala od wielkiej aglomeracji, zatłoczonych dróg i sklepów. Myślałam o agroturystyce, ale takiej prawdziwej :-))... najchętniej ukrytej gdzieś pośród lasów i jezior,najchętniej krytą strzechą, z zagrodą pełną zwierząt... Taką, gdzie pachni...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się