mazury

(23 wyniki)
  • Możecie polecić jakieś spokojne pole namiotowe nad morzem i na mazurach?
  • mazury(16)

Proszę o polecenie fajnego noclegu na Mazurach, okolicena Mikołajek najlepiej. Może być agroturystyka albo hotel, liczy się dla mnie miła atmosfera, mile widziane łóżeczka dla synka i ewentualnie śniadania.
  • Witam, szukam ciekawego miejsca na mazurach, innego niż Mrągowo, Kętrzyn. Jedziemy z 3-miesięczną córcią, będzie i wózek i chusta. Chcę mieć łatwy dostęp do jeziora, samo miasteczko niech będzie małe, ale żeby można było usiąść gdzieś na piwo, coś zwiedzić. I żeby okolica była bogata w trasy do spacerowania/zwiedzania/wędrówki, np. zamki, pałace, jakiś park, górki, czyli atrakcje inne niż plaża nad jeziorem. Byłam na mazurach, ale do tej pory tylko plażowałam i żeglowałam, teraz zależy ...
  • wymarzyłam sobie w tym roku rodzinny wyjazd na mazury (synek ma 3 lata) tylko problem w tym, że kompletnie nie znam mazur, chciałabym domek na terenie zlaesionym blisko czystego jeziora i niedaleko jakiegoś miasta w razie nie pogody. Chcemy jechać w sierpniu. Proszę napiszcie gdzie się jeździ na Mazury
  • może macie namiary?
  • Witam serdecznie. Zainspirowana wątkiem poniżej o ośrodkach na Mazurach pomyślałam sobie że może dla odmiany warto zamiast nad morzem ten weekend spędzić właśnie nad jeziorem. Może więc moje pytanie wydaje się komuś głupie ale zastanawiam się co można tam robić gdy nie ma pogody: rowery odpadają, kajaki również, no nie wiem(?) Z drugiej strony moje dzieci (6-latek - 3-latek) jeszcze nigdy nie miały takiego wypadu nad jezioro, wśród lasów etc.W lato oczywiście polskie morze lub dalej więc nie ...
  • czy możecie polecić jakiś fajny ośrodek ze spa?
  • Witam. Bardzo proszę mamy, które były i znają ośrodek,o wszelkie opinie i ewentualne podpowiedzi. Wybieram się tam (tzn. planowałam) w wakacje sama z dwoma synkami (2,5 i 6,5 roku), ale przeczytałam tak wiele różnych opinii, że już sama nie wiem. Proszę o wszelkie sugestie (który ewentualnie pawilon rezerwować, żeby nie było za wysoko, za głośno- chłopcy dość wcześnie chodzą spać, itp.)Będę wdzięczna za wszelkie podpowiedzi. Pozdrawiam.
  • MAZURY(19)

Witam, Mam do was prośbę-pytanie, za tydzień mieliśmy wybrać się z mężem i ośmiomiesięcznym dzieckiem na tydzień na działkę, jednak z różnych przyczyn nie możemy tam jechać. Czy macie może jakieś miejsce godne polecenia gdzie moglibyśmy pojechać na mazury (gdzieś obok rucianego, mikołajek), mogą to być namioty gospodarstwo agroturystycznie itp. itd. (chodzi o to, że w związku z tym, że mieliśmy jechać na działkę nie przewidywaliśmy żadnych kosztów związanych z noclegami) krótko...
  • No właśnie - niedługo znów można wyrwac kilka dni z tej ciagłej bieganiny i troche odpocząć. Polećcie jakieś fajne miejsca na spędzenie kilku dni z 2 latkiem i 7 latką. Z góry dziękuje za wszelkie sugestie. Ika
  • Może ktoś może polecić jakieś fajne miejsce na mazurach, oczywiscie odpowiednie dla dzieciaków. Myślimy o wynajęciu domku letniskowego nad jeziorem, najlepiej czystym i z łagodnym zejściem żeby dzieci mogły się kąpać. Jeśli ktoś dysponuje sprawdzonym namiarem, to bardzo proszę o podanie. Pozdrawiam
  • Szukam sprawdzonego miejsca nad morzem lub na Mazurach. Najlepiej jeżeli byłby to dom do wynajęcia z bezpiecznym terenem dookoła. Może to być cześć domu z osobnym wejściem . Ale może też być lokum u gościnnych i lubiących dzieci gospodarzy. Liczę na Wasze rekomendacje z uwagami dotyczącymi miejsca. Agatex
  • Wybieramy sie we wrzesniu na mazury, gdzies okolice Mikolajek albo same Mikolajki, dajcie mi, prosze jakies namiary na wynajmujacych kwatery ktorzy nie robia problemu z dzieci (syn 1 rok i 7 mies,) w miare tanich, i oczywiscie czy ktos sie tam wybiera w ty czasie 1 - 15 wrzesnia Anita
  • szukam ladnego, czystego i spokojnego miejsac dla rodziny z dziecmi. Musi byc blisko plaza i czyste jezioro.
  • Chcę pojechać z żoną i 2,5 letnią córeczką na Mazury. Czego oczekuję: - czystego pokoju/domku z węzłem sanitarnym (tj. prysznic i wc tylko dla nas), - łagodnego zejścia do wody, - placu zabaw dla dziecka, - dobrego jadła, również dla małej - czystej wody, - ciszy, - możliwości korzystania z żaglówki, - wędkowania, - pojeżdżenia na rowerze - i żeby było przystępnie cenowo. Oczekuję tylko sprawdzonych namiarów. Może jestem trochę wymagający ale co mi tam. Z góry dziękuję Michał W
  • Witam!!!! Jestem ciekawa czy ktoś był w tym ośrodku??? Jeżeli tak to prosze o opinię..., pozdrawiam
  • Witam poszukuję ośrodka z domkami na okres letni co lepsze osrodki nalezy rezerwować wcześniej . Interesuje mnie domek /dobrze wyposażony nie wilgotny, łazienka itd/ na terenie plac zabaw ,boiska stołówka blisko do wody osrodek najlepiej nie w dużej miejscowości . Chcę się wybrać z 2 dzieci .bardzo proszę o opinie i adresy Pozdrawiam Ewa
  • znacie jakieś fajne miejsce tak do 2-3 godzin drogi z poludnia warszawy? Nie chcemy się umęczyc podróżą w samochodzie bez klimatyzacji, więc nie za daleko, poza tym starszy nie lubi jeździć dlugo w samochodzie. Mały ma na raie 2 tyg ale mysle ze w sierpniu będę chciała już zmienić klimat i gdzieś sie ruszyć. Polecicie jakies fajne miejsce z atrakcjami dla 2,5 latka i spokojem dla 2 miesieczniaka? myslałam o czyms na mazurach ale w zeszlym roku podróż zajęla nam ponad 4 h z pod warszawy ...
  • Cześć! Mąż mi dał zadanie znaleźć wczasy w Polsce max 3h jazdy autem od domu - (mieszkamy w Warszawie). Sam jedzie w czerwcu do Afryki zdobyć Kilimanjaro, więc mogę wybrać wyjazd bez ograniczeń finansowych;-) Może coś polecicie. Może domek do wynajęcia z basenem czy coś tego typu. Dla mnie ważne, by było dla Lucka dużo zieleni, jakieś miejsce przystosowane dla dzieci. Może agroturystyka. Nie znam się, bo w Poskę nigdy nie jeździłam, a z maluchem to wolę blisko się wybrać. Z g...
  • Szukam domku nad jeziorem dla 2 dorosłych osób i dwuletniego dziecka, z osobną sypialnią, aneksem kuchennym i łazienką oraz możliwością ogrzania w przypadku zimnych dni (np. piecykiem olejowym). Najlepiej w lesie ale niekoniecznie. Mozliwość wykupienia posiłków bardzo mile widziana. Ośrodki wczasowe także. Region Polski nie ma znaczenia, bo jesteśmy mobilni. Termin: sierpień. Mój adres: ania.mor@gazeta.pl Pozdrawiam, Ania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się