mazury

(4 wyniki)
  • Witam, czy są tutaj przyszłe panny młode z warmii i mazur? ślubuję 12.09.09 i mam tylko salę...:( Z zespołem mam wielki problem.... Wy tez tak macie ?
  • na mazury(15)

no wlasnie, ajko ze ten region kraju jest mi raczej obcy, a chlopu jeszcze bardziej ;), chcielibysmy wyskoczyc tam na krotki wypad poslubny jakies sugestie? miejsca warte odwiedzenia? przytulne, romantyczne ville, hotele? :P myslalam o okolicach giżycka, bo stamtad tak mniej wiecej blisko do innych miejsc, ktore google pokazaly jako atrakcje turystyczne :)
  • prosze o wszelkie informacje na jego temat, pozdrawiam.
  • monitchka26, jak twoje wlosy? ja mam do slubu ponad dwa miesiace i wciaz chodzi mi po glowie przesluzanie... prosze napisz mi jaka metoda przedluzali ci wlosy i czy widac zgrzewy (tzn miejsce gdzie doczepiane byly nie twoje wlosy ;)). jak ze bardzo chce miec wlosy rozpuszczone napisz mi prosze czy w wersji saute widac ze sa doczepiane. Acha i jeszcze jedno masz wlosy naturalne czy systetyczne? Wiem ze duzo pytan, ale powinnam w ciagu miesiaca podjac decyzje a wciaz sie waham. Z gory dzi...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się